Avoimet työpaikat

Hyvinkään seurakunnassa on haettavana
12.10.2018 klo 15 mennessä

TIEDOTTAJAN VIRKA

Oletko graafisesti suuntautunut tarkka luovan työn puurtaja? Tunnetko seurakuntaelämää tai onko sinulla ainakin halu ottaa selvää, mitä hyvää
seurakunnassa tehdään?

Haemme virkaan henkilöä, jolla on soveltuva opistoasteen tai ammattikorkeakoulututkinto, seurakuntaelämän tuntemusta ja riittävän monipuolinen kokemus viestinnän eri osa-alueista. Virkaan valittavan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Tiedottaja osallistuu Kirkonmäki-lehden toimittamiseen sekä seurakunnan verkkosivuston ja sosiaalisen median sisällön luomiseen ja päivittämiseen. Tehtävään kuuluu monikanavaista tapahtuma-tiedottamista, esimerkiksi tiedotteiden, esitteiden, julisteiden ja ilmoitusten laadintaa. Työssä eniten käytettävät ohjelmat ovat InDesign ja Photoshop.

Valittavalle katsotaan eduksi graafisen alan tuntemus. Seurakunnan viestinnässä toimii tiedottajan lisäksi johtava tiedottaja.

Virka tulee ottaa vastaan 1.4.2019 ja työsopimussuhteisena jo joulukuun 2018 aikana sopimuksen mukaan. Tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista
esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Haastattelupäivä on ma 22.10.2018.

Viran palkkaus on kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 502
mukainen.

Hyvinkään seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset toimitetaan os. Hyvinkään seurakunta, kirkkoneuvosto, PL 29, (käyntiosoite Hämeenkatu 16) 05801 Hyvinkää tai sähköisesti yhtenä
pdf-tiedostona

Lisätietoja antavat johtava tiedottaja Eriikka Käyhkö, p. 040 8050 230 ja tiedottaja Inkeri Toiviainen, puh. 040 3537 659.

Hyvinkään kirkko, Hämeenkatu 16.