Avoimet työpaikat

Projektityöntekijän tehtävä diakoniatyössä

Keväällä 2018 käynnistyi Koti Hyvinkäällä -hanke, jonka päämääränä on, että Hyvinkäällä asuvat kolmansien maiden kansalaiset olisivat aktiivisia osallistujia yhteiskunnassa. Hanketta hallinnoi Hyvinkään kaupungin kotouttamispalvelut.

Hyvinkään seurakunta on mukana Koti Hyvinkäällä -hankkeessa ja hakee projektityöntekijää diakoniseen monikulttuurisuustyöhön 1.3.-31.12.2019. Lopullinen päätös projektin toteutumisesta varmistuu kirkkovaltuuston talousarviokäsittelyn jälkeen 12.12.2018.

Projektityöntekijän tehtävänä on aktivoida kansainvälistä suojelua saavia maahanmuuttajia toiminaan seurakunnan vapaaehtoistyössä toimijoina sekä maahanmuuttajien että kantaväestön parissa.

Kelpoisuusehtona on piispainkokouksen hyväksymä diakonian virkatutkinto. Palkkaus on hinnoitteluryhmän 502 mukainen. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ja CV tulee toimittaa sähköisesti 29.11.2018 mennessä os.  Haastatteluun kutsuttavat haastatellaan ma 3.12. klo 10 alkaen. Tiedusteluihin vastaa diakoniasihteeri Tuija Mattila, puh. 040 559 6314,

Hyvinkään kirkko, Hämeenkatu 16.