8. toukokuuta 2018 klo 16:22,

Uskon maisemissa -näyttely 5.6.-15.8. Sielun värejä - Uskon maisemia -ryhmä jatkuu syksyllä

Uskon maisemissa -näyttely kertoo tarinaa Sielun värejä - uskon maisemia -kurssilla koetuista ja maalatuista hetkistä. Kurssilla on pysähdytty kristinuskon sanoman äärelle luovasti eläytyen, maalaten, keskustellen ja hiljentyen. Lähtökohtina on luettu ja tutkittu aiheeseen liittyviä tekstejä ja pysähdytty niiden sanoman äärelle.

Kuvan toteutuksessa on ollut jokaisen oma jälki ja kokemus tärkeä. Olemme kokeneet monia värikkäitä, mutta synkempiäkin sävyjä. Tärkeä osa työskentelyä on ollut yhteinen jakaminen aiheesta syntyneiden maalauksien äärellä.

Näyttely on avoinna Hyvinkään kirkon eteistiloissa 5.6.-15.8. kirkon aukiolo-aikoina.

Avajaiset ovat ke 6.6. klo 18-20.

Kirkko on avoinna joka päivä 9-16.

Maalaus: Voimaantunut olo, Laura Jokinen

SIELUN VÄREJÄ - USKON MAISEMIA - ryhmä jatkuu syyskaudella 16.8. klo 18 alkaen, Ryhmä kokoontuu kerran viikossa to klo 18-20.30 seurakuntakeskuksen 2. krs. seurakuntasalissa. Syyslomalla ei ole ryhmää. Uusia osallistujia otetaan mukaan. Kurssimaksu on 40 euroa sisältäen materiaalit. Myös omia välineitä voi ottaa mukaan.

Kurssilla pysähdytään kristinuskon sanoman äärelle luovasti eläytyen, maalaten, keskustellen ja hiljentyen. Lähtökohtina luetaan aiheeseen liittyviä tekstejä tai kuunnellaan musiikkia. Kuvan toteutuksessa on jokaisen oma jälki tärkeä. Maalaaminen voi olla leikkiä tai sukeltamista, vaikka pelkkää väriä. Kurssi on tarkoitettu niin aloittelijoille kuin kokeneillekin kuvantekijöille.
Kurssin vetäjinä toimivat taiteilija, TM, Anna Rauhala ja pastori, psykoterapeuttiopiskelija Petra Pohjanraito. Jatkuu kevään ajan aina toukokuun puolelle. Voit tulla vielä mukaan!

Jos haluaa tutustua ryhmään, voi käydä kesällä katsomassa Uskon maisemissa - näyttelyn kirkossa!

Lisätietoja Petralta, petra.pohjanraito@evl.fi tai 040 748 1960. Myös Annalle voi ilmoittautua 040 529 0181. Maksuvapaudesta voi neuvotella Petran kanssa.