10. kesäkuuta 2018 klo 12:18,

Avoin yleisöilta Sääksissä keskiviikkoisin ja kesäiset juoksulenkit Sääksin maisemissa.

Avoin yleisöilta Sääksin leirikeskuksessa keskiviikkoisin 6.6.-29.8.
Saunomista, uintia, välipalaa kanttiinista ja illan päätteksi hartaus kappelissa.
Saunat ja kanttiini ovat avoinna klo 17-21.
Kesäillan hartaus kappelissa klo 20. Linja-autokuljetus Hyvinkäältä Sääksiin klo 17 ja paluukuljetus Sääksistä klo 20.30.

Kuva Sääksistä: Ari Suomi

Linja-auton ajoreitti Sääksiin:
Kirjavatolppa klo 17 (Ortodoksisen kirkon pysäkki), Asemankatu, Aleksis Kiven katu, Vaiveronkatu, Jussilankatu, Riihimäenkatu, Urakansilta, Kauppalankatu, Munckinkatu, Alttarikivi klo 17.20, Kirkkotie, Ahdenkallionkatu, Hämeenkatu, Hyvinkään kirkolta (seurakuntakeskuksen pihalta) klo 17.25, Torikatu, Pavinmäenkatu, Tapainlinnankatu, Sillankorvankatu, Martin palvelutalon pysäkki, Eteläinen Kehäkatu, huoltoaseman pysäkki (kylmäasema), Jokelankatu, Uudenmaankatu, Hyvinkäänkylä ja Nopon kautta leirikeskukseen. Paluukuljetus klo 20.30. Edestakainen matka 5 € aikuisilta ja 2,5 € lapsilta.

Ajo-ohje Sääksiin:
Ajetaan Hyvinkäältä Hankoon päin, käännytään Rajamäkeen ja sieltä oikealle Kiljavantietä noin 4 km, jonka jälkeen viitoitus oikealle leirikeskukseen.

Hiki pintaa lenkillä ja saunassa!
Lähde saunalenkille
kesäteologi Katja Saarikosken kanssa! Katja vetää mukavan juoksulenkin Sääksin maisemissa Sääksin yleisöilloissa 11.7., 25.7. ja 8.8. Lenkille lähdetään bussin tultua Sääksiin ja noin tunnin lenkin jälkeen ehtii vielä saunoa ja viettää iltaa. Iltahartaus on kappelissa klo 20. Katso linja-auton aikataulu- ja kuljetustiedot yläpuolella.

Tervetuloa viettämään mukavaa kesäiltaa Sääksiin yhdessä!