9. elokuuta 2018 klo 12:50,

Joel Goldberg vierailee Israel -raamattu ja rukouspiirissä ti 21.8.

Ti 21.8. klo 18 Israel -raamattu -ja rukouspiiri srk-keskuksen juhlasalissa. Vieraana ovat Joel Goldberg ja hänen poikansa Matan Israelista.

Kutsujana on Israelin Ystävyysseura, IYS.
Tilaisuuden juontaa Anita Murtasaari, puheen tulkitsee Hanna Rantavaara.

Joel Goldbergin perustaman ja johtaman Netivah-Center:n nuorisotyötoiminnan tarkoituksena on palvella koko Israelin alueen messiaanisia seurakuntia. Joel Goldberg kertoo Netivah:n tekemästä nuorisotyöstä israelilaisten ja palestiinalaisten nuorten keskellä. Matan ja Joel laulavat myös heprealaisia ylistyslauluja.

Tervetuloa kuuntelemaan, miten Netivah -nuorisotyötoiminnan kautta herätyksen aika on koittanut Israelin opiskelevan nuorison ja sotilaspalvelustaan suorittavien keskellä!