Tekstin koko
14. elokuuta 2018 klo 16:16,

Kelttiviikko 23.-29.9. Joka laulaa, ei voi olla koskaan täysin onneton!

Kelttiviikko 23.-29.9. Joka laulaa, ei voi olla koskaan täysin onneton!

Kelttiviikolla seurakunta saa laulaa!

Seurakuntaviikon ohjelma:

Su 23.9. klo 10 Kelttiläinen messu Hyvinkään kirkossa. O'Pojat - bändi. Musiikissa ja virsissä kelttiläinen twist. Kirkkokahvit ala-aulassa.

Ti 25.9. klo 18 Rahvaan kirkkoilta Hyvinkään kirkossa. Illan ohjelmassa musiikkia O'Pojat - bändi, yhteislaulua, soppatykkiruokailu, vaatejakelu sekä ilmaiset arpajaiset.

Ke 26.9. klo 19 "Ester ja minä" - kirkkoteatteri-ilta Hyvinkään kirkossa. "Kaksi naista. Kaksi elämäntarinaa. Paljon pelkoja. Monta unelmaa." Kertomus kahden eri aikakauden naisen kohtaamisesta. Onko kahden eri aikakauden naisella toisilleen mitään annettavaa? Tervetuloa ottamaan selvää.
Kesto noin 30 min. Teksti ja laulujen sanat: Tytti Jäppinen ja Rosa Nyman. Laulujen sävellys: Rosa Nyman.

To 27.9. klo 20 Ida Elina konsertoi Oluthuone Joutsenessa.  

La 29.9. klo 18 The Road -yhtyeen gospel -konsertti Hyvinkään kirkossa.


"Joka vuosi järjestettävän seurakuntaviikon teema on tänä vuonna "Joka laulaa, ei voi olla koskaan täysin onneton" (Martti Luther).  Musiikki oli Lutherin lempilapsi, jonka uskonpuhdistaja nosti evankeliumin rinnalle, koska se hoitaa ihmisen sielua. Kaikki hyvä musiikki on evankeliumia, koska lääkitsee tunne-elämämme vammaa. Musiikki on evankeliumin palvelija, viva vox evangelii, koska painuu syvälle kuulijan sieluun monesti paremmin kuin tuhat sanaa. Seurakuntaviikko on Kelttiviikko, sillä esillä on irlantilainen kelttiläinen musiikkiperintö. Se tunnetusti puhuttelee meitä suomalaisia melankolisella perusvireellään," pohdiskelee seurakuntapastori Esa Kokko. Esa Kokko ja diakoniasihteeri Tuija Mattila ovat päävastuussa viikon sisällön suunnittelussa.  

Hyvä musiikki on evankeliumin palvelija!

Tervetuloa laulamaan ja nauttimaan kelttiläisestä musiikista ja evankeliumista! 
Vapaa pääsy!

Takaisin

Hyvinkään Seurakunta | PL 29 (Hämeenkatu 16), 05801 Hyvinkää | puh. 040 8050 200 |