23. marraskuuta 2018 klo 12:30,

Konsertteja ja musiikkia joulukuussa

Adentti- ja jouluesite TÄSTÄ

To 13.12. klo 19 Antti Railion Joulumaan Taikaa -kirkkokiertue. Kirkkokonsertissa klassisimpia joululauluja koskettavina tulkintoina. Liput Ticketmaster ja Lippu.fi

La 15.12. klo 17 Koko perheen joulukonsertti Hyvinkään kirkossa. Hyvinkään seurakunnan lapsi-ja nuorisokuorot, solistinaan laulaja Kristiina Brask, johdattavat kuulijat jouluiseen tunnelmaan. Kuorot esittävät sekä perinteisiä että uudempia joululauluja soitinyhtyeen säestyksellä. Kuoroja johtaa Marjut Sipakko. Tervetuloa konserttiin kaikenikäiset! Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €.

To 20.12. klo 18 Enkelten laulua kaipaan. Laulajien joulukonsertti Vanhassa kirkossa. Minna Kurkolan laulunoppilaat esiintyvät. Säestys Minna Kurkola. Vapaa pääsy. Ohjelma 5 € musiikkityölle.

La 22.12. klo 18 Locus iste - This is a Holy place - Pyhällä maalla Hyvinkään Kamarikuoron joulukonsertti, johtaa Kristina Bogataj. Hyvinkään kamarikuoron perinteinen joulukonsertti kutsuu sinut ilon ja rauhan iltaan joulun sanoman äärelle. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Kaikkiin seurakunnan konsertteihin on vapaa pääsy. Ohjelmamaksu on mainittu erikseen konsertin yhteydessä.

Kauneimmat joululaulut 2018

Torstai 13.12.

13.00 Arkipäivän kauneimmat joululaulut Hyvinkään kirkossa. Taru Paasio, Tuija Vänskä, Hannele Liesmäki ja Maria Kahra. Mukana Vehkojan kuoro.

18.00 Luciafest och De vackraste julsångerna i Gamla kyrkan. Marjut Sipakko, Anne Blomqvist och Kirsi Koivula.

3. adventtisunnuntai 16.12.

10.00 Joululaulukirkko Paavolan seurakuntakodissa. Kahvitarjoilu.

14.00 Kauneimmat joululaulut Vanhassa kirkossa. Anna-Maija Virtanen, Petteri Kerko ja Johanna Rantalankila. Tuomaskuoro.

14.00 Lasten Kauneimmat joululaulut Vehkojan srk-keskuksessa. Marjut Sipakko, Anna-Mari Tukeva ja Merja Telsavaara. Lapsikuorot.

15.00 Kauneimmat joululaulut Kaukasten juhlatalossa, Jokipadontie 5. Minna Kurkola ja Anne Blomqvist. Kahvitarjoilu.

16.00 Kauneimmat joululaulut Hyvinkään kirkossa. Taru Paasio ja Saija Lottonen. Hyvinkään kirkkokuoro.

16.00 Kauneimmat joululaulut Vanhassa kirkossa. Anna-Maija Virtanen ja Antti Kurkola. KokoNainen.

16.00 Kauneimmat joululaulut Kytäjän kirkossa. Marjut Sipakko ja Virpi Koivisto, Kide-kuoro.

17.00 Kauneimmat joululaulut Päivölän nuorisoseurantalossa, Päivöläntie 52. Minna Kurkola ja Merja Telsavaara. Lauluryhmä Kastepisarat.

18.00 Kauneimmat joululaulut Hyvinkään kirkossa. Taru Paasio, Virpi Koivisto ja Johanna Rantalankila. Hyvinkään Työväen Mieskuoro.

18.00 Kauneimmat joululaulut Vanhassa kirkossa. Anna-Maija Virtanen ja Antti Kurkola. Lauluyhtye Lumina.

20.00 Kauneimmat joululaulut Hyvinkään kirkossa. Taru Paasio ja Virpi Koivisto. Hyvinkään Kamarikuoro.

To 20.12.

18.00 Kauneimmat joululaulut Knehtilän tilalla, Haapasaarentie 75. Marjut Sipakko ja Petteri Kerko. Kahvitarjoilu. Mukana Hyvinkään Opiston naiskuoro.

Loppiainen, 6.1.2019

18.00 Kauneimmat joululaulut vielä kerran Vanhassa kirkossa. Anna Helenius ja Heidi Kajander-Maavuori.

Joululaulutilaisuuksissa jaettava lauluvihko on ilmainen. Kolehti kerätään Hyvinkään seurakunnan nimikkolähettien ja -kohteiden hyväksi.