17. elokuuta 2018 klo 12:30,

Konsertteja ja musiikkia syksyllä

Konsertteja ja musiikkia

Su 23.9. klo 10 Kelttiläinen messu Hyvinkään kirkossa. O'Pojat - bändi esiintyy. Musiikissa ja virsissä kelttiläinen twist. Kelttiviikon tapahtuma.

Ti 25.9. klo 18 Rahvaan kirkkoilta Hyvinkään kirkossa. O'Pojat - bändi esiintyy. Kelttiviikon tapahtuma.

Ke 26.9. klo 19 Ester ja minä -kirkkoteatteri-ilta Hyvinkään kirkossa (ks. kuva). Kelttiviikon tapahtuma.

To 27.9 klo 20 Iida Elina konsertoi Oluthuone Joutsenessa. Kelttiviikon tapahtuma.

La 29.9. klo 18 The Road-yhtyeen gospel-konsertti Hyvinkään kirkossa. Kelttiviikon tapahtuma.

Su 7.10 klo 17.00 (huom. aika!) Juhlakonsertti Hyvinkään kirkossa. Hyvinkään Evankelinen kuoro 70 vuotta, Sleyn Japanin lähetystoiminta ja Hyvinkään osasto 110 vuotta. Hyvinkään ja Helsingin evankeliset kuorot esiintyvät Pekka Lumion ja Kullervo Puumalan johdolla. Ilkka Järvinen puhe, Martti Poukka puhe, laulu ja huilu. Lauri Vaahtoranta, klarinetti. Vapaa pääsy. Kolehti Sleyn Japanin työlle. Juhlakahvit kirkon yläsalissa. (Vapaaehtoinen kahvi).

Su 14.10 klo 15 Lauluseurat Ahdenkallion kylätalossa, Untolantie 77. Kahvitarjoilu.

Su 14.10. klo 18 Requiem -ilta Hyvinkään kirkossa. Hyvinkään Oratoriokuoro esittää osia suosituimmista sielunmessuista.

Ti 23.10. klo 19 Muuttuvat laulut -konsertti Kytäjän kirkossa. Konsertissa esiintyvät Jaakko Ryhänen, laulu, ja Seppo Hovi, piano ja juonto.  Kahvitarjoilu klo 18 alkaen. Konsertin järjestävät Leena ja Reijo Pajamo. Vapaa pääsy. Ohjelma 15 €.

Su 28.10 klo 15 Säveliä syyspäivään -konsertti Vanhassa kirkossa. Minna Kurkola, laulu, Hannu Seljänperä, kitara ja Anna-Maija Virtanen, piano. Vapaa pääsy. Ohjelma 10 € musiikkityölle.

Su 11.11. klo 14 Family Virtanen konsertoi Isänpäivän konsertissa Vehkojan seurakuntakeskuksessa.

Su 11.11. klo 18 Musiikkia Ilon Kautta - Matti Herojan muistolle Hyvinkään kirkossa. Hyvinkään Oratoriokuoro, Solisteja, Safarikuoro ja Hyvinkään Kamarikuoro esiintyvät.

To 15.11. klo 19 Isänmaallisten laulujen ilta Kytäjän kirkossa. Kenttäpiispa Pekka Särkiö, Hyvinkään-Riihimäen sotaveteraanikuoro, joht. Teuvo Leutonen. Yhteislaulua. Tilaisuuden juontaa professori Reijo Pajamo. Kanttorina Marjut Sipakko. Mukana kirkkoherra Ilkka Järvinen.
Kahvitarjoilu klo 18 alkaen.

Kaikkiin seurakunnan konsertteihin on vapaa pääsy. Ohjelmamaksu on mainittu erikseen konsertin yhteydessä.