10. lokakuuta 2018 klo 12:30,

Konsertteja ja musiikkia syksyllä

Konsertteja ja musiikkia

Ma 19.11. klo 18 Laulun siivin Vanhassa kirkossa. Suomen lasten runotar ja Suomen lasten runoaarteisto tarjoavat satumaailman ajatonta kimmellystä. Runot tarjoavat värssyjä veijareille, haaveilijoille ja huliviliviikareille. Mukana on jännittäviä eläinlauluja ja vekkulirunoja koko perheen illan iloksi. Mukana tuttuja yhteislauluja. Esiintymässä Hilda, Hulda ja Tilta sekä juontaja Koikkalainen. Sopii vauvasta vaariin. (Kuva).

La 1.12. klo 16 Kide-kuoron joulukonsertti Vanhassa kirkossa. Suomalaisia uusia ja vanhoja joululauluja. Konsertin jälkeen glögi-tarjoilu.Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Su 2.12. klo 17 Isänmaalle-konsertti Hyvinkään kirkossa. Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan varusmiehet ja reserviläiset yhdistävät soitannalliset taitonsa Hyvinkään, Riihimäen ja Tampereen kirkoissa Isänmaalle -konserteissa. Konserteissa kuullaan aliupseerikurssin oppilaiden sekä reserviläisten muodostaman puhallin- ja jousiorkesterin esittämiä klassisia sävellyksiä isänmaa-teeman mukaisesti. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Ma 3.12. klo 18 Jousien juhlaa -konsertti Vanhassa kirkossa. Musiikkiopisto.

To 6.12. klo 18 Nelikätisesti-urkukonsertti Hyvinkään kirkossa. Itsenäisyyspäivän iltana kuullaan harvinainen konsertti, jossa urkurit Katariina Kopsa ja Anna-Maija Virtanen soittavat urkuja nelikätisesti. Ohjelmassa on tunnettuja sävellyksiä kuten Beethovenin Kohtalon sinfonia ja Mozartin 40. sinfonian ensimmäisen osa. Konsertin päätteeksi soi Sibeliuksen Finlandia Virtasen tulkitsemana. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Pe 7.12. klo 18 Jouluyön hiljaisuus -konsertti Hyvinkään kirkossa. Anne Mattila.

La 8.12. klo 17 Joululaulun juhlaa -konsertti Hyvinkään kirkossa. Joululaulun juhlaa- konsertti Hyvinkään Kehitysvammaisten Tuki ry:n ja maailman kehitysvammaisten lasten hyväksi. Esiintyjät: Neliapila -kuoro kanttori Minna Kurkolan johdolla. Lotta Virtanen, säestäjä Minna Kurkola. Mika Ikonen. Lauluyhtye KokoNainen. Ohjelma 10 €. Järj. Kehitysvammaisten tuki ry.

Su 9.12. klo 17 J. S. Bach: Jouluoratorio, osat I-III Hyvinkään kirkossa. Hyvinkään Oratoriokuoro.. Solistit: Annamaria Hannonen, sopraano. Ruut Mattila, altto. Markku Pihlaja, evankelista ja tenori. Niklas Spångberg, basso. Soitinyhtye. Johtaa Erkki Hannonen. Ohjelma 20 €.

Ma 10.12. klo 19 Joulun odotuksessa -konsertti Hyvinkään kirkossa. Naiskuoro Solina.

To 13.12. klo 19 Antti Railion: Joulumaan Taikaa -kirkkokiertue. Kirkkokonsertissa klassisimpia joululauluja koskettavina tulkintoina. Liput Ticketmaster ja Lippu.fi

La 15.12. klo 17 Koko perheen joulukonsertti Hyvinkään kirkossa. Hyvinkään seurakunnan lapsi-ja nuorisokuorot, solistinaan laulaja Kristiina Brask, johdattavat kuulijat jouluiseen tunnelmaan. Kuorot esittävät sekä perinteisiä että uudempia joululauluja soitinyhtyeen säestyksellä. Kuoroja johtaa Marjut Sipakko. Tervetuloa konserttiin kaikenikäiset! Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €.

To 20.12. klo 18 Laulajien joulukonsertti Vanhassa kirkossa. Minna Kurkolan laulunoppilaat esiintyvät. Vapaa pääsy. Ohjelma 5 € musiikkityölle.

La 22.12. klo 18 Locus iste - This is a Holy place - Pyhällä maalla Hyvinkään Kamarikuoron joulukonsertti, johtaa Kristina Bogataj. Hyvinkään kamarikuoron perinteinen joulukonsertti kutsuu sinut ilon ja rauhan iltaan joulun sanoman äärelle. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Kaikkiin seurakunnan konsertteihin on vapaa pääsy. Ohjelmamaksu on mainittu erikseen konsertin yhteydessä.