1. lokakuuta 2018 klo 13:31,

Hyvissä väleissä - Itsetuntemuspäivä 20.10.

TERVETULOA HYVISSÄ VÄLEISSÄ - ITSETUNTEMUSPÄIVÄÄN 20.10.

Itsetuntemuksen on todettu lisäävän onnellisuutta ja parantavan vuorovaikutustaitoja.
Eräs itsetuntemuksen ja moninaisuuden ymmärtämisen väline on ENNEAGRAMMI.
Hyvissä väleissä - kurssilla saat perustiedot enneagrammista ja opit itsestäsi ja toisista.

Päivä koostuu työvälineen esittelystä, sen käytön harjoittelusta sekä yksilö- ja ryhmätyöskentelystä. Pääsemme tutkimaan itseämme myös värien kautta. Kirkkoteatteriohjaaja Tytti Jäppinen mukana päivässä.

Kurssi järjestetään Hyvinkään seurakuntakeskuksen juhlasalissa lauantaina 20.10. klo 10-17, Hämeenkatu 16. Kurssin vetäjinä toimivat enneagrammiohjaaja, työnohjaaja, kirjailija Seija Taivainen ja pastori, terapeutti Petra Pohjanraito.

Osallistumismaksu on 25 €, johon voi saada sovittaessa maksuvapautuksen. Luottamushenkilöt ja vapaaehtoiset 10 €. Osallistumismaksuun sisältyy lounas ja kahvit sekä materiaalit.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset to 18.10. mennessä Petra  Pohjanraidolle, p. 040 748 1960, petra.pohjanraito@evl.fi.

"Jotta voisin elää oman näköistäni elämää.
Jotta uskaltaisin edetä unelmieni mukaisesti.
Jotta tietäisin rajani, löytäisin mielekkään paikan itselleni,
selviäisin ihmissuhteitteni viidakossa, löytäisin kaikki lahjani.
Jotta en olisi vain toisten odotuksia täyttävä miellyttäjä
tai elämää suorittava mekaaninen robotti.
Jotta voisin elää oman näköistäni elämää." Seija Taivainen