Tekstin koko
1. lokakuuta 2018 klo 13:08,

Puolimatkan hautausmaan pysäköintisuunta muuttuu

Puolimatkan hautausmaan pysäköintisuunta muuttuu

Puolimatkan hautausmaan pysäköintialueella pysäköintisuunta muuttuu viikolla 41 (8.10.2018 alkavalla viikolla). Pysäköinti muuttuu vinopysäköinniksi hautausmaan metalliaidan edustalle. Pysäköintisuuntaa osoittavat maalaukset tehdään viikolla 41, samalla asennetaan pysäköintiä osoittavat liikennemerkit. Liikuntarajoitteisten pysäköinti sekä henkilökunnan pysäköintipaikat säilyvät ennallaan.

Pysäköintisuunnan muutos on osa Hyvinkään kaupungin suorittamaan Penttilänkadun saneerausta, jonka yhtenä tavoitteena on koulun oppilaiden saattoliikenteen turvallisuuden parantaminen.

Myöhemmässä vaiheessa myös kulku pysäköintialueelle muuttuu. Pysäköintialueen keskivaiheen liittymät suljetaan pollareilla ja ketjuilla ja liikenne tulee tapahtumaan kahdesta liittymästä pysäköintialueen ylä- ja alapäästä. Pysäköintiajan rajoitus säilyy ennallaan.

Penttilänkadun varteen rakennetaan pysäköintilevike (pysäköintitasku) jota myös hautausmaalla käyvät omaiset tai hautausten saattoväki voivat käyttää, mikäli hautausmaan pysäköintipaikat ovat täynnä.

 

Takaisin

Hyvinkään Seurakunta | PL 29 (Hämeenkatu 16), 05801 Hyvinkää | puh. 040 8050 200 |