4. joulukuuta 2018 klo 09:06,

Seurakunnan itsenäisyyspäivän ohjelma

Tervetuloa itsenäisyyspäivän tilaisuuksiin!

10.00 Sanajumalanpalvelus Hyvinkään kirkossa. Esa Kokko, Virpi Koivisto, Marjut Sipakko, Minna Kurkola, Taru Paasio, Hyvinkään Työväen Mieskuoro, Vehkojan kuoro ja Lauluryhmä Kastepisarat esittävät Lasse Heikkilän Suomalaisen messun yhdessä yleisön kanssa laulaen.

12.00 Seppeleenlasku Puolimatkan Sankarihaudalla. Petra Pohjanraito.

12.45 Seppeleenlasku Rauhannummen hautausmaalla. Petra Pohjanraito.

16.00 Itsenäisyyspäivän juhla Kaukasten juhlatalossa, Anne Blomqvist. Tervehdyksiä, Naiskuoro Solina sekä näytelmä Kaukas 1918. Juhlakahvit. Vapaa pääsy.

18.00 Nelikätisesti - urkukonsertti Hyvinkään kirkossa. Itsenäisyyspäivän iltana kuullaan harvinainen konsertti, jossa urkurit Katariina Kopsa ja Anna-Maija Virtanen soittavat urkuja nelikätisesti. Ohjelmassa on tunnettuja sävellyksiä, kuten Beethovenin Kohtalon sinfonia ja Mozartin 40. sinfonian ensimmäisen osa. Konsertin päätteeksi soi Sibeliuksen Finlandia Anna-Maijan tulkitsemana. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.