26. huhtikuuta 2017 klo 09:00,

100-VUOTINEN PERHE -juhlapäivä Kirkonmäellä su 7.5.

100-VUOTINEN PERHE -juhlapäivä Kirkonmäellä  su 7.5.

SUNNUNTAINA 7.5. klo 10-16. Hyvinkään kirkonmäki ja kirkko on täynnä touhua, vilinää ja vilskettä 100-vuotinen perhe -perhesynttäreiden vuoksi!

Päivän ohjelmaa:

klo 10 Iloinen perhemessu - "100 vuotinen perhe". Liturgina Janne Rönni, Saarnaajat: TM Petteri Hakanen (Taika-Petteri) ja Kiisi (tarinankertoja) Isotalo. Anna Helenius ja Marjut Sipakko. Laulunaperot ja Sävelkeijut. Uusimaa-viikon avaustapahtuma.

Klo 12 "Lasten ja nuorten Hyvinkää" Lasten ja nuorten kuvataidenäyttelyn avajaiset kirkon yläsalissa. Näyttelyn avaa Lasten ja nuorten taidekeskuksen toiminnanjohtaja Raisa Laurila-Hakulinen. Ilkka Järvinen.

Klo 12 Taika-Petterin ja Kiisin esitys.

klo 15 Yhden Joukon yhtyeen -konsertti.

Keitto -ja kakkutarjoilu 500 vieraalle:

Klo 11.15 alkaen jauhelihakeittotarjoilu kirkon pihalla.  Klo 14 kakkukahvitarjoilu kirkon aulassa.

Paljon ihmeteltävää perheille: Poliisi, paloauto, kaverikoirat, pupuja, ratsastusta, tarinateltta, jönglöörausta.

Monia toimintapisteitä: perheaskartelua, kasvomaalausta, kynsien lakkausta, temppu- ja autorata, letunpaistoa, muskarirasti, puhallusputket, onnitteluseinä, katuliitutaidetta, ilmapalloja ja Hyvinkää-askartelua.

Mukana juhlimassa Kiisi, Taika-Petteri ja Yhden Joukon Yhtye.

Autot kannattaa jättää kauas kirkonmäeltä, sillä kirkonmäki on täynnä ihmisiä ja toimintapisteitä.

TERVETULOA JUHLIMAAN PERHEENÄ 100-VUOTISTA PERHETTÄ!