8. toukokuuta 2017 klo 10:55,

"Perheitä maailmalta" - Lasten ja nuorten kuvataidenäyttely 7.5-31.5.

"Perheitä maailmalta" - Lasten ja nuorten kuvataidenäyttely  7.5-31.5.

"Perheitä maailmalta" - Lasten ja nuorten kuvataidenäyttely Hyvinkään kirkon yläsalissa 7.5.-31.5.2017.
Näyttely on avoinna joka päivä klo 9-16. Näyttely on Hyvinkään seurakunnan 100-vuotisjuhlavuoden tapahtuma. Näyttelyyn on koottu lasten ja nuorten taidekeskuksen kansainvälisestä lasten taiteen arkistosta. Taidekeskus on osa Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Villa Arttua.

Hyvinkäällä asuu tällä hetkellä ihmisiä 78 eri kansalaisuudesta. Näyttelyssä on esillä yhteensä 24 teosta 21 eri maasta. Valittujen teosten valinnassa on kiinnitetty huomiota siihen, että ne edustavat kansalaisuuksia, joita asuu Hyvinkäällä. Teokset esittelevät lasten ja nuorten kuvailemina perheitä mm. Venjältä, Iranista, Intiasta, Kiinasta, Japanista, Turkista, Nigeriasta, Tansaniasta ja Thaimaasta.

Teoksissa nähdään erilaisia perheitä, koteja ja ympäristöjä ja kuvat kertovat eri maista tulevien perheiden tavoista ja perinteistä. Teoksissa perheitä on kuvattu eri elämäntilanteissa ja ne tuovat esiin eri maiden kulttuuria, ilmastoa ja maantieteellistä sijaintia.  Näyttelyn järjestäjät: Hyvinkään seurakunta, Lasten ja nuorten taidekeskus ja Villa Arttu.
Tervetuloa näyttelyyn!

(kuva ja teksti: lähde Lasten ja nuorten taidekeskus Villa Arttu)

www.artcentre.fi, www.villaarttu.fi