30. heinäkuuta 2017 klo 10:00,

"Kesäillan musiikkia" -konsertit - 24.8. Elina Salin, viulu

Kesän aikana järjestetään kuusi "Kesäillan musiikkia" -konserttia torstai-iltaisin Vanhassa kirkossa.

*To 8.6. klo 19 Hyvinkään Orkesterin puhallinkvintetti - Kesäinen kamarimusiikkikonsertti.
Neljän suomalaisen säveltäjän kesäisen kepeitä säveliä: Marvia - Melartin - Crusell - Nikolau.
Ohjelmisto: Einari Marvia: Kvartetto, Erkki Melartin: Trio, Teodor Nicolau: Two fugitive images ja Bernhard Crusell: Pot-pourri, trio.
Puhallinkvintetti: Kirsi Tuunanen, huilu, Anna Mantere, oboe, Lauri Vaahtoranta, klarinetti, Timo Jäntti, fagotti ja Annu Salminen, käyrätorvi.

*To 15.6. klo 19 Midnight Melody.
Monen tyylistä musiikkia esittävässä huilu-kanteleduossa Pia Vilermo soittaa huilua ja Marja Turu konserttikannelta.
Kesään 2017 valikoitunut suomalainen konserttiohjelma on tunnelmallinen kattaus kesäiltaan sopivia kauniita ja kuulaita sävelmiä. Sävellysten nimet kumpuavat osittain suomalaisesta luonnosta.
Musiikki on maalailevaa ja mielikuvia synnyttävää. Tule nauttimaan suomalaisista sävelistä suvi-illassa!

*To 29.6. Minun Suomeni -konsertti.
"Duo Lumottaret" - Leena Saarinen, laulu ja Susanna Pajukangas, piano.
Konserttissa kuullaan Leena Saarisen ja Susanna Pajukankaan musisointia. Konsertti on kunnianosoitus 100-vuotiaalle Suomelle laulujen sävelillä, jotka kuvailevat Suomen luontoa ja aitoutta.

*To 20.7. "Huilistit suomalaisessa kesäpäivässä" WaCava -huilutrio.
Huilutrio WaCava on syksyllä 2016 perustettu kokoonpano, jossa soittaa kolme Sibelius- Akatemiasta valmistunutta diplomihuilistia ja musiikin maisteria: Johanna Salminen, Johanna Pitkänen sekä Hanna Tissari. Monipuolisen konsertoinnin lisäksi jokainen toimii huilunsoiton opettajina. Heidän ensikonserttinsa oli Hakasalmen huvilalla 7.1.2017.
Konserttiohjelma koostuu kesäistä huilusävelmistä seuraavilta säveltäjiltä: O.Merikanto, J.Castérède, I.Palola ja G.Schocker.

*To 24.8. Elina Salin, viulu. Minna Kurkola ja Anna-Maija Virtanen, säestys.
Seesteistä iltamusiikkia ja reippaita pelimannikappaleita. Massenet - Kreisler - Sibelius.

*To 31.8. Kamarimusiikkia - Sibelius ja Fuksin.
Irina Kim, Lauri Vaahtoranta, Emily Wagoner, Lassi Mäkeläinen ja Pirjo Suihkonen. Kamarimusiikkia: Sibeliuksen kvartetto Voices intimae ja Fuksin ( Sibeliuksen opettaja) Klarinettikvintetto.

Kaikissa konserteissa:
Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €.

Tervetuloa nauttimaan kesäisistä sävelistä!