2. tammikuuta 2018 klo 11:20,

Kohti-ilta su 14.1. klo 16.30 Hyvinkään kirkossa - Get closer to Jesus and Friends

• Kohti-ilta su 14.1.. klo 16.30 Hyvinkään kirkossa, Hämeenkatu 16.

Juonto Leo Karppinen. Opetustuspuhe Antti Kurkola ja seurakuntalaisen sana Marita Mättö. Musiikissa Tuomaskuoro ja -bändi Helena Lehtisen johdolla sekä musiikkiyhtye Sydäjuuret. Liturgina Saija Lottonen.

Kolehti:Veänäjän lähetystyölle Sleyn kautta. Voit tuoda halutessassi kuivaelintarvikkeita diakoniatyön hyväksi.
  •  Tule kohtaamaan Jumala ja toinen toisiamme!

Kohti-illat keväällä 2018: 14.1., 25.2., 8.4. ja 20.5.

Tervetuloa lämminhenkiseen, vapaamuotoisempaan ja monikieliseen Kohti-iltaan. Idean taustalla on muualla Suomessa tutuksi tulleet Majataloillat ja Kutsu yhteyteen -illat. Tarkoitus olisi, että jokainen eri-ikäinen ja -näköinen kokisi tulevansa tervetulleeksi ja kohdatuksi riippumatta iästä, sukupuolesta, rodusta, kulttuurista tai uskonnosta.
Kohti-ilta korvaa ja yhdistää Tuomasmessun ja maailmojen messun sekä osittain Toivon illan, joskin Toivon ilta jatkuu myös erillisenä toimintana.

Seurakunnan vapaaehtoiset ovat laajalla rintamalla olleet sekä suunnittelemassa että tulevat toteuttamaan iltaa.

Tilaisuuden kulku:

-16.30 musiikkia ja samanaikaisesti tarjoilua sekä toisten kohtaamista
-17.00 tilaisuus alkaa kirkossa
-vapaaehtoinen juontavat tilaisuuden
-paljon musiikkia ja yhteislaulua
-seurakuntalaisen puheenvuoro
-Raamatun opetusta
-Pyhä ehtoollinen

Pyhäkoulua on erikseen eri-ikäisille.
Rukouspalvelua tarjolla koko illan ajan.

Voit tuoda halutessassi kuivaelintarvikkeita diakoniatyön hyväksi. Lähetyskolehti kerätään kerätään erikseen.
Tule osallistumaan iltaan ja mukaan ideoimaan sekä kehittämään uutta kohtaamisiltaamme!

Lämpimästi tervetuloa!

Get closer to Jesus and friends -evenings
Join and contribute to the new evenings in Hyvinkää Lutheran Church
(Hämeenkatu 16)

* on Sundays 14th January, 25th February, 8th April and 20th May at 16.30

Program: at 16.30 Refreshments, at 17.00 Program starts.
What you get:
-warm fellowship of people from different countries
-live music and singing
-testimonials of local Christian´s
-Bible teaching
-prayer service
-Sunday school for children
-Holy Communion
You are warmly welcome regardless of age, language skills, gender, nationality or belief!

If you wish to have interpretation, please contact Deacon Päivi Lammela tel. 040 559 6318 or paivi.lammela@evl.fi