18. lokakuuta 2017 klo 10:25,

Metallimessu 21.10. Sami Asp ja bändi

• La 21.10 klo 18 Metallimessu Hyvinkään kirkossa.

Sami Asp ja bändi.
Bändi: Sami Asp (laulu), Saalas Ruokangas (kitara), Niklas Väyliö (basso), Lassi Salin (koskettimet) ja Akseli Aalto (rummut).
Liturgina Paula Kallio. Saarnasta vastaa kirkkoteatteriohjaaja Tytti Jäppinen.

Sami Asp on tehnyt muusikon töitä koko ikänsä. Hän on toiminut laulajana bändeissä kuten mm. Wingdom ja Gloriam Dei. Asp soitti sooloprojekteissa Hollywoodissa yhdessä mm. Derek Sherinian (Dream Theater, KISS, Alice Cooper) ja Virgil Donatin (Steve Vai, Planet X) kanssa.

Asp sekä laulaa että soittaa sähkökitaraa. Viime vuodet hän on keskittynyt gospel-musiikin ainutlaatuisen sanoman - evankeliumin vuoksi. Sami asustaa Tampereella perheineen ja ansaitsee leipätyönsä tuottaen musiikkia ja mainoksia studiossaan Akun Tehtaalla.

Katso video Metallimessun bändin harjoituksista päästäksesi metalliseen tunnelmaan tutun virren - "Herraa hyvää kiittäkää" (virsi 332) sovituksena.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!