1. lokakuuta 2017 klo 10:30,

Konsertteja - King's Kids tukikonsertti, EtCetera 28.10. ja Vaikuttava Messias-oratorio 29.10.

La 28.10.2017

klo 18 Tukikonsertti  Hyvinkään kirkossa Jerusalemin juutalais- ja arabialaiskristittyjen King's Kidsien toiminnan tukemiseksi. Konsertissa esiintyy EtCetera -kuoro Pekka Simojoen johdolla. Mukana Jerusalemin King's Kids kuoron johtaja Ruth Ben Josef ja evankelista Ilkka Puhakka. King's Kidseille kerätään illassa tukikolehti. Vapaa pääsy.

Su 29.10.2017

klo 16 Hyvinkään kirkossa Hyvinkään Oratoriokuoron 40-vuotisjuhlakonsertti.
Kuoro ja orkesteri solisteineen esittävät Händelin vaikuttavan Messias-oratorion suomeksi.
Hyvinkään Oratoriokuoro ja Hyvinkään Orkesteri.
Johtaa Tuomas Pirilä.
Kuoron valmennus Matti Heroja.
Sirkka Lamminen, sopraano.
Tuula Paavola, altto.
Jukka Heroja, tenori.
Johann Tilli, basso.
Vapaa pääsy. Ohjelma 20 euroa.

Su 12.11. klo 14 Isänpäivän kahvikonsertti Vehkojan srk-keskuksessa. Konsertoimassa Sami Saarinen.

Su 12.11. klo 18 "Kiitos Agricola!" -konsertti Vanhassa kirkossa. Lauluyhtye iHMeTyS esittää suomalaisia lauluja 1800-luvulta nykypäivään. Ohjelmalla iHMeTyS haluaa omalta osaltaan juhlistaa Suomen itsenäisyyden juhlavuotta esittäen sekä perinteisiä lauluja suomalaisen kansallisuusaatteen heräämisen ajoilta että harvemmin kuultuja kappaleita sodanjälkeisiltä vuosikymmeniltä aina 2000-luvulle saakka. Ohjelma 5 €.

To 16.11. klo 19 Isänmaallisten laulujen ilta Kytäjän Maapirtillä, Palkkisillantie 28. Mukana Hyvinkään Työväen Mieskuoro, johtaa Taru Paasio ja Hyvinkäänkylän Puhallinorkesteri, johtaa Jukka Palonen. Yhteislaulua, juontaa professori Reijo Pajamo. Kahvitarjoilu (3 €) alkaen klo 18. Ohjelma maksuton. Tervetuloa!

La 18.11. klo 17 KokoNainen -lauluyhtyeen 10-vuotiskonsertti Vanhassa kirkossa.
Lauluyhtye Kokonainen juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan konsertoimalla teemalla tähän on tultu, tässä olemme. Tule kuulemaan miten vuodet ovat muokanneet musisointiamme! Tilaisuuden jälkeen tarjoilua sivusalissa

Su 19.11. klo 14  Suomalaisia yksinlauluja Vanhassa kirkossa.
Bel Canton ystävät ry:n laulajat esittävät suomalaisia yksinlauluja.

Ti 28.11. klo 19 Arja Korisevan ja Jouni Someron joulukonsertti Hyvinkään kirkossa.

Ohjelma/lippu 25 €, lapset alle 16-v. 10 € (käteismaksu) ovelta tuntia ennen esitystä tai ennakkoon: Uudenmaan Seuramatkat, Uudenmaankatu 5-9 ja Kotijoukkue, Torikatu 2 B 5.  Hyvinkään kirkon aulassa on Kotijoukkueen glögi- ja piparitarjoilu. Konsertin tuotto Hyvinkään lasten, nuorten ja vanhusten hyväksi.  Järj.: LC Hyvinkää/Höffinga ja Hyvinkään seurakunta

To 30.11. klo 17 Kide -kuoron joulukonsertti Vanhassa kirkossa. Kide-kuoro esittää perinteisiä ja uudempia joululauluja.

La 02.12. klo 16 Hyväntekeväisyyskonsertti Hyvinkään kirkossa. Suomi 100v. Hyvinkää 100v. Hyvinkään seurakunta 100v  Esiintymässä mm. Mika Ikonen ja Neliapila kuoro. Konsertin tuotto Hyvinkään Kehitysvammaisten Tuki ry:n hyväksy ja Kirkon Ulkomaanavun kautta maailman kehitysvammaisille lapsille. Järjestää Hyvinkään Kehitysvammaisten Tuki ry ja Hyvinkään seurakunta.

Su 03.12. klo 16 J.S. Bach Jouluoratorio I-III Hyvinkään kirkossa. Hyvinkään Oratoriokuoro, johtaa Matti Heroja.

Ke  06.12. klo 18 Finlandia -urkukonsertti, Hyvinkään kirkossa. Suomalaista urkumusiikkia mm. Sibeliuksen Intrada ja Oskar Merikannon sävellyksiä. Anna-Maija Virtanen, urut.