5. marraskuuta 2017 klo 08:48,

Kirkko bailaa 1.12. - 100 vuotias nuortuu!

100-vuotias nuortuu ja jalka kevenee!
Hyvinkään seurakunnan nuorten ja nuorten aikuisten 100-vuotistapahtuma perjantaina 1.12. klo 18 Hyvinkään kirkossa.
Rytmiä, valoa ja hyvää tunnelmaa musiikillaan luovat GFM ja Audile. Nauruhermoja kutkuttelee standup -koomikko Mikko Vaismaa.
Tapahtumaan on vapaa pääsy ja tilaisuus on päihteetön.

Audile esittelyssä:
YleX kirjoitti bändistä vuonna 2015 näin:
"No nyt on kansainvälisen tason tanssimusiikkia tarjolla. Kolmisen vuotta sitten hollantilaisella All Above Records-levymerkillä levyttänyt helsinkiläispoppoo Audile on päässyt soittamaan isoillla festarilavoilla ja myös YleX:n Perjantai-iltojen tanssimusiikin moniosaaja DJ Orion on noteerannut bändin musiikin omassa ohjelmassaan. Ja Audilen musiikkiin on todella helppo tykästyä. Bändin biitit menevät jalan alle, eikä melodioissa ole myöskään säästelty." (https://yle.fi/ylex/uutiset/audile/3-8475576)
Audile on progressiivista/electro housea ja trancea tekevä EDM-trio tahkoaa keikkoja pitkin Eurooppaa ja nyt 1.12. se tanssittaa Hyvinkään kirkossa.
Katso Audilen virallinen esittelyvideo Ride on Youtubesta.

GFM esittelyssä:
GFM on helsinkiläinen kristillinen energistä pop-musiikkia soittava yhtye, joka on perustettu vuonna 2013. Ensimmäisen albuminsa "X" bändi julkaisi vuonna 2014.
Bändin musiikissa kuuluu EDM -vaikutteita, mutta lavalla nähdään ja kuullaan myös oikeita soittimia.
Katso GFM Youtube-video Huoleton sydän.

Mikko Vaismaa esittelyssä:

Koomikko Mikko Vaismaa on ammattikoomikko ja hyvän tilannetajun omaava esiintyjä, joka ottaa aina huomioon tilaisuuden luonteen.
Ilmeikäs ja ajatuksia herättävä esiintyjä tempaa yleisön mukaansa. Mikko on aiemmalta ammatiltaan opettaja ja on toiminut täyspäiväisenä koomikkona vuodesta 2008 asti. Mikko on myös vuoden 2007 stand up -koomikkotulokas ja ammattitaitoinen puhuja.

Mikon älykäs ja yleisöä pilke silmäkulmassa haastava komiikka sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.
Pitkän linjan koomikko löytää komiikkaa aina myös yleisön lähtökohdista. (Lähde:Mikko Vaismaan kotisivut)
Katso makupalana video  Mikon komiikasta Tuttu linja-autossa.

Kirkonmäki-lehti 5/17 s.12 (kirjoittaja Anssi Tähtinen):

Perjantai-ilta. Värivalot värjäävät seinät. Basson jytke kuuluu kadulle saakka. Lavan etuosa täyttyy tanssivista ihmisistä. Stand up -koomikko naurattaa yleisöä. Ei heti arvaisi olevansa kirkossa. Nuorille ja nuorille aikuisille suunnatussa tapahtumassa 100-vuotias seurakunta nuortuu, kun illan esiintyjät päästetään vauhtiin. Maailmaakin kiertänyt Audile, energisestä pop-musiikista tunnettu GFM ja suupielet helposti hymyyn saava koomikko Mikko Vaismaa pitävät huolen siitä, että juhlatunnelmaa ei kirkosta puutu.

GFM ja Audile ovat olleet nuorten keskuudessa hyvinkin suosittuja niin seurakunnan omissa tilaisuuksissa, kuin myös muissakin tapahtumissa. Maata Näkyvissä -festareilla molemmat bändit ovat  useampana vuonna tanssittaneet monituhatpäistä festarikansaa päälavalta käsin. Ja uskosta puhuminenkaan ei ole heille vierasta. Kuten ei ole myöskään Mikko Vaismaalle, josta on vuosien mittaan tullut suosittu esiintyjä useissa Suomen seurakunnissa.

Tule kanssamme juhlimaan satavuotiasta seurakuntaa perjantaina 1.12. klo 18 alkaen Hyvinkään kirkkoon!