9. marraskuuta 2017 klo 09:10,

Palvelevan puhelimen päivystäjänä voit auttaa - ilmoittautuminen 15.12. mennessä

Haluatko antaa aikaasi muiden hyväksi? Kirkon keskusteluapu etsii uusia päivystäjiä.

• Palvelevan puhelimen vapaaehtoisiksi päivystäjiksi kutsutaan tasapainoisia aikuisia, jotka haluavat tukea toisia ihmisiä. Koulutus- ja ammattitaustat voivat olla erilaisia, mutta yhteistä on avoin suhtautuminen kaikenlaisiin keskustelunaiheisiin. Jäsenyys kirkossa katsotaan eduksi.
  • Monet vapaaehtoiset kokevat löytäneensä Palvelevasta puhelimesta mielekkään tehtävän, jossa voi itsekin kehittyä. Valmennuksen jälkeen vapaaehtoiset sitoutuvat päivystystehtävään muutaman tunnin jaksoissa vähintään kerran kuukaudessa sekä tehtävään liittyvään työnohjaukseen. Puhelinpäivystys tapahtuu iltayöllä alkaen klo 21.
  • Päivystystehtävästä kiinnostuneet kutsutaan haastatteluun, jonka pohjalta valitaan valmennukseen osallistujat. Haastattelut pidetään marras-joulukuussa.

Ilmoittautuminen haastatteluun 15.12 mennessä sekä lisätiedot:
Virpi Koivisto, p. 040 5479 615, virpi.koivisto@evl.fi.

Lisätiedot: www.kirkonkeskusteluapua.fi