24. marraskuuta 2017 klo 17:08,

Isänä Ihmeelle -joulunäytelmän esitykset jouluaattona klo 14 ja 16 Hyvinkään kirkossa.

Isänä Ihmeelle - Joulutarina Joosefin silmin -joulunäytelmän esitykset Hyvinkään kirkossa 24.12.2017 klo 14 ja klo 16.

Uusi ja hämmästyttävä Tytti Jäppisen ohjaama joulunäytelmä jouluaattona!

Minkä nimisiä lampaita paimenet kedolla vartioivat?
Selvisivätkö tietäjät matkastaan kinastelematta?
Miltä isästä tuntuu, kun hänen vastasyntyneelle lapselleen ennustetaan suurta tulevaisuutta?
Jouluaattona esitetään Hyvinkään kirkossa koskettava, hauska ja lämminhenkinen joulunäytelmä, ISÄNÄ IHMEELLE. Näytelmä johdattaa meidät halki joulun tuttujen tapahtumien, mutta tällä kertaa niitä tarkastellaan Joosefin näkökulmasta.
Kertomusta rytmittävät musiikki ja laulut, joista osaan myös katsojat saavat halutessaan yhtyä.
Näytelmä avaa joulun sanomaa puhuttelevalla tavalla ihan kaikenikäisille.

Näytelmän kesto on n. 30 minuuttia.
Näyttelijät: Teatteri Beta
Musiikki: Helena Lehtinen ja lauluryhmä
Käsikirjoitus ja ohjaus: Kirkkoteatteriohjaaja Tytti Jäppinen

Lämpimästi tervetuloa ihmettelemään Jeesus-lapsen syntymää!
Vapaa pääsy.