8. joulukuuta 2017 klo 13:38,

Joulunajan joulukirkot

Lämmintä ja siunattua joulunaikaa! Tervetuloa juhlimaan joulun ihmettä joulukirkkohin!

Perjantai 15.12.

9.15 ja 10.15 Pikkulapsiperheiden ja päiväkotien joulukirkko Vanhassa kirkossa. Marja Vainikka, Anna-Maija Virtanen ja Anna-Mari Tukeva.

3. adventtisunnuntai 17.12.

10.00 Messu Hyvinkään kirkossa. Virpi Koivisto, Kosti Kallio, Janne Peltokorpi. Pyhäkoulu.

10.00 Joululaulukirkko Paavolan srk-kodissa. Janne Rönni ja Marjut Sipakko. Kirkkokahvit.

Maanantai 18.12.

10.30 Pikkulapsiperheiden ja päiväkotien joulukirkko Vehkojan seurakuntakeskuksessa, Yli-Anttilantie 3. Marja Vainikka, Janne Peltokorpi ja Anna-Mari Tukeva.

18.00 Runo vie jouluun Vanhassa kirkossa. Nuoren Voiman Liiton Hyvinkään Siiven Lausujat.

Tiistai 19.12.

10.30 Kehitysvammaisten joulukirkko Vanhassa kirkossa. Jyrki Rauhala, Minna Kurkola, Mari Kahra ja Neliapila-kuoro.

Torstai 21.12.

18.00 Joulua kohti - ehtoollis- ja joululauluhetki Vanhassa kirkossa. Hyvinkään seurakunnan nuoret aikuiset järjestävät kaikkille avoimen ehtoollis- ja yhteislauluhetken. Kanssamme esiintymässä ja laulamassa Hyvinkään seurakunnan Nuorisokuoro. Jussi Hokkanen, Petteri Kerko ja Marjut Sipakko.

Aatonaatto, lauantai 23.12.

18.00 Joulunodotuskirkko Martin srk-talossa. Marja Vainikka ja Helena Lehtinen.

22.00 Yömessu Paavolan srk-kodissa. Jussi Hokkanen, Janne Peltokorpi ja Johanna Rantalankila.

Jouluaatto, sunnuntai 24.12.

10.00 Messu Hyvinkään kirkossa. Anne Blomqvist, Janne Rönni ja Marjut Sipakko.

14.00 ja 16.00 Joulunäytelmä Isänä Ihmeelle Hyvinkään kirkossa. Lämminhenkinen tarina kuljettaa kaikenikäiset katsojat Joosefin matkassa halki ensimmäisen joulun tapahtumien. Käsikirjoitus ja ohjaus: Tytti Jäppinen. Musiikki: Helena Lehtinen ja lauluryhmä.

14.00 ja 15.30 Jouluaaton hartaus Kytäjän kirkossa. Virpi Koivisto ja Janne Peltokorpi.

14.00 Jouluaaton hartaus Rauhannummen kappelissa. Marja Vainikka ja Minna Kurkola. Jari Kangas, laulu. Linja-autokuljetus.

15.00 Julbön i Gamla kyrkan. Anne Blomqvist ja Anna-Maija Virtanen.

17.00 Jouluaaton hartaus Vanhassa kirkossa. Jyrki Rauhala ja Anna-Maija Virtanen.

17.00 Avoin jouluaatto Vehkojan srk-keskuksessa. Joululauluja, hartaus ja jouluateria. Esa ja Birgitta Kokko sekä Sini Usmi. Jouluaterialippuja (10 €) seurakunnan neuvonnasta.

18.00 Jouluaaton hartaus Puolimatkan Sankarihaudalla. Antti Kurkola ja Marjut Sipakko.

23.00 Jouluyön messu Hyvinkään kirkossa. Paula Kallio, Jussi Hokkanen ja Minna Kurkola. Elina Salin, viulu.

Joulupäivä, maanantai 25.12.

07.00 Joulukirkko Vanhassa kirkossa. Antti Kurkola, Jyrki Rauhala, Marjut Sipakko ja Hyvinkään Työväen Mieskuoro.

09.00 Joulukirkko Kytäjän kirkossa. Virpi Koivisto ja Anna-Maija Virtanen. Piia Virtanen, viulu.

10.00 Joulukirkko Hyvinkään kirkossa. Kosti Kallio, Petteri Kerko, Helena Lehtinen ja Janne Peltokorpi. Hyvinkään Kirkkokuoro, johtaa Janne Peltokorpi.

11.00 Perhekirkko Vehkojan srk-keskuksessa. Marja Vainikka ja Minna Kurkola.

Tapaninpäivä, tiistai 26.12.

10.00 Messu Hyvinkään kirkossa. Jussi Hokkanen, Kosti Kallio, Marjut Sipakko ja Anna-Maija Virtanen. Lauletaan joululauluja.

18.00 Iltakirkko Vanhassa kirkossa. Lauletaan Viisikielinen-laulukirjasta. Sanaa ja rukousta, Jari Araneva. Juontaa Arja Suikkanen. Mukana Petteri Kerko ja Minna Kurkola. Kolehti Suomen Ev. lut. Kansanlähetykselle. Kahvitarjoilu.

Perjantai 29.12.

18.00 Jouluseurat Vanhassa kirkossa. Ari-Pekka ja Kaisa Laakso (Herättäjä-Yhdistys)

Uudenvuodenaatto, sunnuntai 31.12.

10.00 Messu Hyvinkään kirkossa. Hanna Tolonen, Saija Lottonen ja Anna Helenius. Kirkkokahvit.

12.00 Messu Paavolan srk-kodissa. Petteri Kerko ja Anna-Maija Virtanen. Kirkkokahvit.

19.00 Raamattuluento Vanhassa kirkossa. Jari Araneva opettaa ja tilaisuuden juontaa Arja Suikkanen. Suomen Ev-lut.Kansanlähetys.
Kolehti Kansanlähetykselle.

20.30 Messu Vanhassa kirkossa. Petteri Kerko ja Anna-Maija Virtanen.

23.00 Uudenvuodenaattohartaus Hyvinkään kirkossa. Kosti Kallio ja Anna-Maija Virtanen.

Uudenvuoden päivä, maanantai 1.1.2018

10.00 Sanajumalanpalvelus Vanhassa kirkossa. Petteri Kerko ja Taru Paasio. Kirkkokahvit.

Loppiainen, lauantai 6.1.2018

10.00 Messu Hyvinkään kirkossa. Virpi Koivisto, Kosti Kallio ja Anna-Maija Virtanen.

Kosti Kallion eläkkeellelähtöjuhla seurakuntakeskuksen juhlasalissa.

Sunnuntai 7.1.

10.00 Messu Hyvinkään kirkossa. Virpi Koivisto, Esa Kokko ja Anna-Maija Virtanen. Pyhäkoulu.

10.00 Sanajumalanpalvelus Paavolan srk-kodissa. Paula Kallio ja Taru Paasio. Pyhäkoulu.

18.00 Iltamessu Vanhassa kirkossa. Jussi Hokkanen ja Taru Paasio.

Linja-autokuljetus Rauhannummen hautausmaalle jouluaattona sunnuntaina 24.12.

Linja-auto lähtee Hyvinkäänkylästä klo 13 ja ajaa reittiä: Uudenmaankatu, Siltakatu, Vaiveronkatu, Jussilankatu, Riihimäenkatu, Urakansilta, Kauppalankatu, lähtö Hyvinkään kirkon vastapäiseltä pysäkiltä klo 13.30, Hämeenkatu, Sähkökatu, Pohjoinen puistokatu, Munckinkatu ja Hämeenkatua Rauhannummeen. Hartaus Rauhannummen kappelissa
klo 14. Paluulähtö klo 15.15. Paikallisliikenteen maksu.