14. joulukuuta 2017 klo 11:27,

Meditatiivinen taidepolku - näyttely Sielun värejä - Uskon maisemia -kurssin teoksista

Meditatiivinen taidepolku - Sielun värejä - näyttely Hyvinkään kirkon yläsalissa 19.12. alkaen.

Näyttely jatkuu tammikuun loppuun saakka. Näyttely on koottu syksyn kurssilla syntyneistä teoksista. Näyttely avoinna arkipäivinä kirkon aukioloaikoina ma-pe klo 9-16.
Näyttely on avoinna myös viikonloppuisin joulukirkkojen ja tapahtumien aikaan.

Teokset kertovat tarinaa viime syksynä koetuista hetkistä kristinuskon sanoman äärellä. Esillä on upeita kurssilaisten töitä eri kerroilla käsitellyistä teemoista: askeleet, myrsky, tie, kärsimys ja kipu, näyt, Jeesuksen syntymä, valo ja pimeys.

Käy tutustumassa puhutteleviin sielun väreihin - sekä värikkäisiin että synkempiin sävyihin.

Sielun värejä -Uskon maisemia - kurssi jatkuu 9.1.2018. Tule mukaan kevään kurssille!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 2.1.2018 mennessä pastori Petralle petra.pohjanraito@evl.fi tai 040 748 1960. Myös Annalle voi ilmoittautua 040 529 0181. Kurssin hinta on 50 €. Maksuvapaudesta voi neuvotella Petran kanssa.

Kurssilla pysähdytään kristinuskon sanoman äärelle luovasti eläytyen, maalaten, keskustellen ja hiljentyen. Lähtökohtina on luettu ja tutkittu aiheeseen liittyviä tekstejä ja pysähdytty niiden sanoman äärelle. Kuvan toteutuksessa on ollut jokaisen oma jälki ja kokemus tärkeä. Maalaaminen voi olla leikkiä tai sukeltamista, vaikka pelkkää väriä. Kurssi on tarkoitettu niin aloittelijoille kuin kokeneillekin kuvantekijöille.Tärkeä osa työskentelyä on ollut yhteinen jakaminen aiheesta syntyneiden maalauksien äärellä.

Kurssin vetäjinä toimivat taiteilija, TM, Anna Rauhala ja pastori, psykoterapeuttiopiskelija Petra Pohjanraito.

Syksyllä alkanut kurssi jatkuu tiistaina 9.1.2018 klo 18-20.30 ja kokoontuu tiistaisin. Viimeinen kerta on toukokuun alussa. Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 12 osallistujaa. Paikkana on Hyvinkään seurakuntakeskuksen juhlasali 2. krs., Hämeenkatu 16.

Seurakunnalla on pullovärejä ja työskentelyvälineitä sekä rullapaperia, mutta on hyvä ottaa omia välineitä mukaan.