25. kesäkuuta 2018 klo 13:42,

Lasten ja perheiden kesä

Lasten ja perheiden toimintaa kesällä!

Lasten nuorten ja perheiden kausiesite syksy 2018

Lasten ja perheiden sivustolla enemmän tietoa lasten ja perheiden toiminnasta. Linkki sivulle TÄSTÄ

Pyhäkouluja ei järjestetä kesäkaudella.

KUTSU Ekaluokkalaisten siunauskirkkoon su 5.8.2018 klo 18 Hyvinkään kirkkoon, Hämeenkatu 16.
On jännittävää aloittaa koulunkäynti. Kutsumme sinut, perheesi, kummisi ja isovanhempasi,  sinulle tärkeät ihmiset, koulunsa aloittavien kirkkohetkeen. Kirkkohetkessä pyydämme taivaan

Isän siunausta alkavalle koulutyölle. Kouluunlähtijät siunataan alttarilla. Tilaisuus kestää noin puoli tuntia, jonka jälkeen on jätskitarjoilu. Hyvää kesän jatkoa!

Nähdään siunauskirkossa! Toivottavat: Janne-pappi, Ansku-kanttori, Ansku, Terhi ja Lystilammas.
Tervetuloa äidit, isät, lapset, mummut ja vaarit!

PERHEIDEN RETKIPÄIVÄ SÄÄKSIIN ELOKUUSSA
Perheiden retkipäivä Sääksin leirikeskukseen su 19.8. klo 10-16.
Ilmoittautumiset 10.8. mennessä sähköisesti TÄSTÄ
Retken hinta: aikuiset 10 €, lapset (3-12 v.) 5€ ja alle 3 v. maksutta.
Lounas, kahvi, makkarat ja mehut sisältyvät retken hintaan. Maksu peritään paikan päällä käteisenä! Retkelle saavutaan omilla kyydeillä.
Lisätiedot: Terhi Makkonen, puh. 040 779 7781, terhi.makkonen (at) evl.fi