10. huhtikuuta 2018 klo 09:00,

Musiikkia, yhteislauluja, runoja

Ke 25.4. klo 19 "Oi, kiitos sä luojani armollinen!" Vanhassa kirkossa.  Kanttoreiden konsertti YV:n hyväksi. Oskar Merikannon musiikkia. Kanttorit: Minna Kurkola, Taru Paasio, Janne Peltokorpi, Marjut Sipakko ja Anna-Maija Virtanen. Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €.

To 26.4. klo 18 "Varaslähtö äitienpäivään" -runoilta Vanhassa kirkossa. Nuoren Voiman Liiton Hyvinkään siiven lausujia.

Pe 27.4. klo 18 Siioninvirsiseurat
seurakuntakeskuksen pienessä juhlasalissa, Hämeenkatu 16. Tapio Piilola, A-P ja Kaisa Laakso (Herättäjä-Yhdistys).

Su 6.5. klo 15 Naiskuoro Solinan konsertti Vehkojan srk-keskuksessa. Johtaa Nina Melasalmi. Kuoro esittää Mårten Janssonin säveltämän Missa Popularis-teoksen jousikvartetin kanssa.
Vapaa pääsy. Ohjelma 15 €.

Helatorstaina 10.5. klo 14
Hengellisten laulujen yhteislaulutilaisuus Vanhassa kirkossa. Järj. Hyvinkään Karjala-seura ry.

Helatorstaina 10.5. klo 19 Yksi nimi ylitse muiden -kuorokonsertti Hyvinkään kirkossa. Mukana Tuomaskuoro, joht. Helena Lehtinen, lauluryhmä Kastepisarat, joht. Minna Kurkola ja bändi. Konsertti koostuu Pekka Simojoen Ylistys-levyn lauluista, joihin myös yleisö saa osallistua. Vapaa pääsy. Kolehti Yhteisvastuulle.

La 12.5. klo 17 Koko perheen kevätkonsertti Hyvinkään kirkossa. Lapsi- ja nuorisokuorot sekä soitinyhtye keväisissä tunnelmissa. Johtaa Marjut Sipakko. Vapaa pääsy. Ohjelma 5 €.

Su 13.5. klo 14 Äitienpäivän perhekonsertti "Myydään lasten polkupyörä!" lauluja lasten yllättävän nopeasta varttumisesta Vehkojan srk-keskuksessa. Musiikin monitaituri, entinen seiväshyppääjä, Transitmies Jouko Mäki-Lohiluoma  (520 cm v. 1981)  hyödyntää urheilu-uraltaan perimäänsä koordinaatiokykyä Yhden Joukon Yhtyeessään.  Hän soittaa yksin samanaikaisesti rumpuja (bassorumpu, virveli, "hi-hat", aksenttipelti), bassoa, kitaraa, huuliharppua - ja laulaa.  Taustanauhoja tai rumpukoneita ei käytetä, vaan homma hoituu polkimilla ja vivuilla, sekä erikoiskitaralla, jossa on myös yksi bassokieli. Tervetuloa hauskaan konserttiin! Kakkukahvit. Vapaa pääsy.

Ma 14.5. klo 18 Jousien juhlaa Vanhassa kirkossa. Musiikkiopiston jousisoitinoppilaat. Vapaa pääsy.

La 19.5. klo 15 Iloinen hyvän mielen kevätkonsertti Hyvinkään kirkossa. Neliapila-kuoro ja lauluntekijä Jukka Salminen esiintyvät yhdessä. Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €.

Su 20.5. klo 15 Pieni kevään pyhitys -konsertti Vanhassa kirkossa. Lauluyhtye HaTs.

Su 27.5. klo 15 Trio Valon Sinivalkoisia säveliä -konsertti Vanhassa kirkossa. Tia Svanberg, sopraano, Kirsi Ruotsala, viulu ja Marja Turu, kantele. Ohjelmassa kuullaan kesäisiä, tuttuja ja vähemmän tunnettuja suomalaisia kansan- ja yksinlauluja mm. Oskar Merikannolta, Erkki Melartinilta ja Heino Kaskelta. Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €.

To 31.5. klo 19 Keväinen laulumatinea Vanhassa kirkossa. Minna Kurkolan laulunoppilaat esiintyvät. Säestys Anna-Maija Virtanen. Vapaa pääsy. Ohjelma 5 €.

Su 10.6. klo 18 Ehtookellojen soidessa -konsertti Vanhassa kirkossa. Taina Piira, sopraano ja Janne Hovi, urut ja piano. Sopraano Taina Piira laulaa virsi- ja koraalisovituksia urku- ja pianosäestyksellä. Konsertin alkupuolelle on valittu urkusäestyksellisiä rakkaita suomalaisia virsi- ja koraalisävellyksiä, ja konsertin pianosäestyksellinen loppupuoli puolestaan tarjoaa monipuolisen kuvan Suomessa sävelletystä hengellisestä musiikista itsenäisyyden alkuajoista näihin päiviin. Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €.