15. toukokuuta 2018 klo 09:00,

Musiikkia ja yhteislaulutilaisuuksia kesällä

Su 27.5. klo 15 Trio Valon Sinivalkoisia säveliä -konsertti Vanhassa kirkossa. Tia Svanberg, sopraano, Kirsi Ruotsala, viulu ja Marja Turu, kantele. Ohjelmassa kuullaan kesäisiä, tuttuja ja vähemmän tunnettuja suomalaisia kansan- ja yksinlauluja mm. Oskar Merikannolta, Erkki Melartinilta ja Heino Kaskelta. Ohjelma 10 €.

Su 27.5. klo 15 Kevätlaulut Yhteisvastuulle Paavolan srk-kodissa. Kolehti Yhteisvastuulle. Tilaisuuden jälkeen kahvitarjoilu.
Tervetuloa laulamaan keväisiä lauluja ja tukemaan hyvää asiaa!

Su 27.5. klo 18.00 Sanan ja laulun ilta Vanhassa kirkossa. Iltakirkko (Viisikielinen) on jatkossa nimeltään Sanan ja laulun ilta! Puhujana Jari Araneva Suomen Evankelisluterilaisesta Kansanlähetyksestä. Lauletaan Viisikielinen-laulukirjasta. Kolehti: SEKL:n työlle. Mukana Antti Kurkola ja Minna Kurkola.

To 31.5. klo 19 Keväinen laulumatinea Vanhassa kirkossa. Minna Kurkolan laulunoppilaat esiintyvät. Säestys Anna-Maija Virtanen. Ohjelma 5 € seurakunnan musiikkityölle.

Su 10.6. klo 18 Ehtookellojen soidessa -konsertti Vanhassa kirkossa. Taina Piira, sopraano ja Janne Hovi, urut ja piano. Sopraano Taina Piira laulaa virsi- ja koraalisovituksia urku- ja pianosäestyksellä. Konsertin alkupuolelle on valittu urkusäestyksellisiä rakkaita suomalaisia virsi- ja koraalisävellyksiä, ja konsertin pianosäestyksellinen loppupuoli puolestaan tarjoaa monipuolisen kuvan Suomessa sävelletystä hengellisestä musiikista itsenäisyyden alkuajoista näihin päiviin. Ohjelma 10 €.

To 14.6. klo 19 "Italialainen kesäilta" Vanhassa kirkossa. Hyvinkään Orkesterin puhallinkvintetissä soittavat: Kirsi Tuunainen, huilu. Kaisa Koivula, klarinetti. Sini Repo, oboe. Timo Jäntti, fagotti. Anu Salminen, käyrätorvi. Vanhan kirkon leppeässä kesäillassa kaikuvat italialaiset sävelet kuin toscanalaisesta kyläkirkosta...Saapasmaan musiikin parissa vietetty kevätkausi saa päätöksensä perinteisessä kesäisessä kamarimusiikkikonsertissa, josta tällä kertaa vastaavat Orkesterin puhaltajat - italialaisittain, naturalmente! Ohjelma 10 €.

Su 17.6. klo 18 Suvilinnun yhteislaulut Vanhan kirkon pihalla. Saija Lottonen ja Taru Paasio. Kolehti: Kirkon Ulkomaanavun hyväksi. Säävaraus: sateella kirkossa.

To 28.6. klo 18 Yhteislaulutilaisuus Kirkonmäellä, Hämeenkatu 16. Minna Kurkola ja Marjut Sipakko. Tilaisuus pidetään kirkkoteatterin katsomossa. Säävaraus: sateella kirkossa.

Su 1.7. klo 19 Yhteislaulujen ilta Kytäjän kirkossa. Illan juontaa professori Reijo Pajamo. Iltaa vietetään Oskar Merikannon ja Sakari Topeliuksen juhlavuoden merkeissä.

Ti 3.7. klo 18 Suvilinnun yhteislaulut Yhden Tähden Tarinassa (ent. hostelli), Jokelantie 349.

Su 8.7. klo 18 Lauluilta Vanhan kirkon pihalla. Ilkka Järvinen ja Minna Kurkola.

Kaikkiin seurakunnan konsertteihin on vapaa pääsy!
Ohjelmamaksu  tai kolehtikohde on mainittu konsertin yhteydessä.