5. helmikuuta 2018 klo 15:41,

Konserttikevät 2018

Su 4.3. klo 18 "Elvistä ja rukousta" Elvis is Back -bändin konsertti ja rukouspalveluilta Hyvinkään kirkossa. Seppo Juntunen ja Elvis is back -bändin muusikot laulavat Elviksen gospel-lauluja. Elvis tunnettiin rockin kuninkaana, mutta hänen musiikkinsa juuret ovat gospelissa, jota hän piti lempimusiikkinaan loppuun saakka. Nyt Suomen kirkoissa on mahdollista kuulla 60-luvun herkkää Elvistä neliäänisesti laulettuna pianon ja kitaroiden säestyksellä. Elvis is back-kirkkokierroksella ovat mukana Seppo Juntunen sekä musiikin ammattilaiset Johannes Österlund, Heidi Tuikkanen, Juha Kuivanen, Joska Mehto sekä Kim Ekblom. Lopussa rukouspalvelua. Vapaa pääsy.

Su 11.3. klo 18 Konsertti Hyvinkään kirkossa. Sopraano Svetlana Musina, Pietari. Urut/piano Jelena Antipina, Hatsina. Juonto: Pasi Hujanen. Vapaa pääsy.
Kolehti Inkerin kirkossa tehtävälle diakoniatyölle

To 15.3. klo 18 Aavan meren tuolla puolen -yhteislaulutilaisuus Yhteisvastuukeräyksen hyväksi Hyvinkään kirkossa. Helena Lehtinen, Mika Viitanen ja Päivi Lammela.  Ohjelma 10 € YV:n hyväksi.

Ma 19.3. klo 18 Jousien ilta Vanhassa kirkossa. Musiikkiopiston jousioppilaat esiintyvät. Vapaa pääsy.

To 22.3. klo 18.30 Musiikkiopiston laulajien konsertti Vanhassa kirkossa. Vapaa pääsy. Ohjelma 5 €.

Pe 23.3. klo 19 "Lux perpetua - Everlasting Light - Ikuinen valo" Hyvinkään Kamarikuoron konsertti Hyvinkään kirkossa. Erkki Hannonen, baritoni ja Annamaria Hannonen, sopraano. Anna-Maija Virtanen urut ja piano. Viikkoa ennen pääsiäispäivää, kuoro esittää ohjelman, jonka teemoissa yhdistyvät ihmisen elämän ja kuoleman salaisuus sekä luonnon ikuinen valon ja pimeyden kierto. Gabriel Faurén transendentin Requiemin jälkeen kuoro esittää sekä nykyaikaista että klassista kuoromusiikkia, jonka harmonioissa kuuluvat kaikkein syvimmät ajatukset olemisesta ja lähtemisestä. Tervetuloa!
Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €

Su 25.3. klo 14 Leo Louhivaara musisoi Vehkoja-päivässä Vehkojan seurakuntakeskuksessa.

Su 25.3. klo 17 J. S. Bach: Matteus-passio Hyvinkään kirkossa. Hyvinkään Orkesteri ja Hyvinkään Oratoriokuoro, johtaa Eric-Olof Söderström. Seurakunnan Nuorisokuoro, valm. Marjut Sipakko. Esa Ruuttunen, Jeesus. Heikki Kulo, evankelista. Markus Nieminen, basso.  Esityskieli: saksa.

Ma 26.3. klo 19 Pergolesin Stabat Mater Kytäjän kirkossa. Solisteina: Satu Strömberg, sopraano ja Seija Strömberg, altto, Hyvinkään Salonkiorkesteri. Johtaa Emily Wagoner.

Ma 2.4.klo 18 Pääsiäiskonsertti Hyvinkään kirkossa. Nuorisokuoro, Sävelkeijut, Rytmiritarit, solistit & soitinyhtye, johtaa Marjut Sipakko. Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €.

Ke 25.4. klo 19 "Oi, kiitos sä luojani armollinen!" Vanhassa kirkossa.  Kanttoreiden konsertti YV:n hyväksi. Oskar Merikannon musiikkia. Kanttorit: Helena Lehtinen, Minna Kurkola, Anna Helenius, Taru Paasio, Marjut Sipakko ja Anna-Maija Virtanen. Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €.

To 10.5 klo 19 Yksi nimi ylitse muiden -kuorokonsertti Hyvinkään kirkossa. Mukana Tuomaskuoro, joht. Helena Lehtinen, lauluryhmä Kastepisarat, joht. Minna Kurkola ja bändi. Konsertti koostuu Pekka Simojoen Ylistys-levyn lauluista, joihin myös yleisö saa osallistua. Vapaa pääsy. Kolehti yhteisvastuun hyväksi.

Su 27.5 klo 15 Trio Valon Sinivalkoisia säveliä -konsertti Vanhassa kirkossa. Tia Svanberg, sopraano, Kirsi Ruotsala, viulu ja Marja Turu, kantele.

To 31.5 klo 19 Keväinen laulumatinea Vanhassa kirkossa. Minna Kurkolan laulunoppilaat esiintyvät. Vapaa pääsy.

Su 10.6 klo 18 Ehtookellojen soidessa -konsertti Vanhassa kirkossa. Taina Piira, sopraano ja Janne Hovi, urut ja piano. Sopraano Taina Piira laulaa virsi- ja koraalisovituksia urku- ja pianosäestyksellä.