Vapaa sanahaku

Tapahtuma päättyy: 13.6.2018 21:00
Tapahtuman paikka: Sääksin leirikeskus, Sääksjärventie 146, Rajamäki

Avoin yleisöilta Sääksissä

Saunat ja kanttiini ovat auki klo 17-21.
Kesäillan hartaus kappelissa klo 20.

Linja-auton ajoreitti Sääksiin:
Kirjavatolppa klo 17 (Ortodoksisen kirkon pysäkki), Asemankatu, Aleksis Kiven katu, Vaiveronkatu, Jussilankatu, Riihimäenkatu, Urakansilta, Kauppalankatu, Munckinkatu, Alttarikivi klo 17.20, Kirkkotie, Ahdenkallionkatu, Hämeenkatu, Hyvinkään kirkolta (seurakuntakeskuksen pihalta) klo 17.25, Torikatu, Pavinmäenkatu, Tapainlinnankatu, Sillankorvankatu, Martin palvelutalon pysäkki, Eteläinen Kehäkatu, huoltoaseman pysäkki (kylmäasema), Jokelankatu, Uudenmaankatu, Hyvinkäänkylä ja Nopon kautta leirikeskukseen. Paluukuljetus klo 20.30. Edestakainen matka 5 € aikuisilta ja 2,5 € lapsilta.
Ajo-ohje Sääksiin:
Ajetaan Hyvinkäältä Hankoon päin, käännytään Rajamäkeen ja sieltä oikealle Kiljavantietä noin 4 km, jonka jälkeen viitoitus oikealle leirikeskukseen.