Yksi kirjoitus

Kirjoitukset ajalta: maaliskuu 2013

Kirkkaat ikkunat

Perjantaina 22. maaliskuuta 2013

Auringon päivä päivältä lisääntyvä valo herättää elämään ihmiset ja luonnon. Kodin ikkunasta voi katsella, kuinka maisema pikkuhiljaa vihertyy.

Auringon lisääntyvä valo paljastaa myös tarpeen pestä ikkunat. Puhtaiden ikkunoiden läpi katseltuna hiirenkorvat näyttävät vielä kauniimmilta.

Pääsiäisen pyhiksi moni pesee ikkunat. Pyhien aikana on tilaisuus myös pysähtyä kirkastamaan sielun ikkunoita, jotta näkisi Jumalan teot ja mahdollisuudet paremmin.

"Sinä osoitat minulle elämän tien, sinun lähelläsi on ehtymätön ilo, sinun oikealla puolellasi ikuinen onni." (Ps. 16:11)

Yllä olevalla tekstillä seurakunta tervehtii tänä vuonna Martin ja Tanssikallion alueen asukkaita heidän koteihinsa jaettavassa kortissa. Seurakunnan Martin alueneuvoston ja Martin asukasyhdistyksen jäsenet jakavat kortit palmusunnuntain tienoilla. Samalla jaetaan asukasyhdistyksen kevättiedote.

Vielä on ollut pakkassäitä, mutta lumi ja jää eivät pärjää auringon lämmölle, vaan ovat kaikesta huolimatta alkaneet jo sulaa.

Yksi kommentti