Tule kuulemaan Tansanian työstä!

20.2.2018 13.36 | Johanna Rantalankila

Lähetystyötä Tansaniassa - lähetystyöntekijä Riitta Heino vierailee Hyvinkäällä

Reilu 30 vuotta sitten viisihenkinen Heinon perhe lähti lähetystyöhön Tansaniaan.  Elinolosuhteet muuttuivat lähdön myötä.  Suomen individualistinen elämäntapa muuttui ihmisen kokonaisvaltaiseen kohtaamiseen.

Riitta Heino on ammatiltaan teologian maisteri, kouluttaja, arvoltaan rovasti ja ruustinna. Hänellä on myös kokemusta maahanmuuttajatyöstä.  Miehensä Olavi Heino on myös pappi ja rovasti.  Ennen Suomen paluutaan he toimivat teologisten aineiden opettajina Nyakaton luterilaisessa koulutuskeskuksessa Mwanzassa, Tansaniassa.

Riitta Heino on kirjoittanut kirjan Puuttuiko teiltä mitään? (Suomen Lähetysseura 2015) Kirjassaan hän kertoo rehellisen päiväkirjamaisesti elämästään niin Suomessa, Malawissa kuin Tansaniassakin.  Aiemmin häneltä on ilmestynyt Tähtiä Victorianjärven yllä, (Suomen Lähetysseura 1997) jossa hän kertoo vuoden ajalta työstään sukuma-heimon pappina.

Lähetystyöntekijä, pastori Riitta Heino tulee kertomaan lähetystyön arjesta Lähetyksen päivähetkeen torstaina, 1.3. klo 13.
Paikka on Vanha kirkko, Uudenmaankatu 13. Tervetuloa!

Ei kommentteja "Tule kuulemaan Tansanian työstä!"

Kommentoi "Tule kuulemaan Tansanian työstä!"

Antamaasi sähköpostiosoitetta ei julkaista sivustolla.

Anna osoite täydellisessä muodossa (esim. http://www.oma-osoite.com)

Haluan saada tiedon uusista kommenteista antamaani sähköpostiosoitteeseen.