Joulutorin ihme

17.12.2018 10.25 | Anja Tauriainen

Tänä vuonna järjestettiin Kauppakeskus Willassa eka kertaa Käsityöläisten ja yhdistysten Joulutori.

Ensi ajattelemalta voisi luulla, että Joulutori on vain kaupallinen. Niin me järjestäjätkin ajattelimme, mahdollisuus maksuttomaan myyntipaikkaan.

Joulutorista syntyi paljon muutakin. Hienoa, että sen myötä saimme kokea yhteisöllisyyden ihmeen. Joulutorin myyjät vetivät yhtä köyttä. Heidän välilleen syntyi ystävyyksiä. Asiakkaat kokivat Joulutorin hyvänä ja tervetulleena lisänä palveluihin. Osalle asiakkaista Joulutori tarjosi paikan tulla kuulluksi ja nähdyksi.

Joulutori ylitti kaikki toiveet ja lisäksi paljon muutakin. Voi sanoa, että yhteisöllisyyttä löytyi.

Mitä se yhteisöllisyys on? Yksinkertaisimmillaan se on toinen toistemme kuuntelemista ja huomioimista. Se on myös yhdenvertaisuutta, kukaan ei ole toisen yläpuolella. Se on sitä, että antaa, jotta joskus saa. Se on kykyä asettaa toinen ihminen itsensä edelle.

Kristinuskossa Jeesus uhrasi itsensä ihmisten syntien tähden. Ei myöskään sovi unohtaa, että" tee toisille se, mitä itsellesi toivot".

Hyvää joulun odotusta ja Kristuksen syntymäjuhlaa.

Anja Tauriainen

Seurakunnan vapaaehtoinen

Ei kommentteja "Joulutorin ihme"

Kommentoi "Joulutorin ihme"

Antamaasi sähköpostiosoitetta ei julkaista sivustolla.

Anna osoite täydellisessä muodossa (esim. http://www.oma-osoite.com)

Haluan saada tiedon uusista kommenteista antamaani sähköpostiosoitteeseen.