Tervetuloa jumalanpalveluksiin!

Jumalanpalvelusta vietetään monin muodoin. Yleisin niistä on messu, joka sisältää ehtoollisen.

Sanajumalanpalveluksessa korostuu saarna, silloin ehtoollista ei ole. Erityisjumalanpalveluksia pidetään eri teemoilla muun muassa jumalanpalvelukset koululaisille, perhekirkot ja Koko perheen Tuomas-messut.

Tervetuloa osallistumaan ja kokemaan yhteyttä Jumalaan ja kanssamatkaajiin Hyvinkään seurakunnan jumalanpalveluksissa.

Otamme mielellämme palautetta jumalanpalveluksista. Voit lähettää sen oheisella lomakkeella. Muistathan kertoa palautteessa mistä jumalanpalveluksesta on kyse.

Palaute jumalanpalveluksesta

SUNNUNTAI 21.1. - 3. su loppiaisesta. - Jeesus herättää uskon.
Ps. 102:16-23, 5. Moos. 32:36-39, 2. Kor. 1:3-7, Mark. 1:29-39.
Kolehti: Kristittyjen ykseyden edistämiseen Suomen Ekumeenisen neuvoston kautta
10.00 Messu Hyvinkään kirkossa. Jyrki Rauhala, Saija Lottonen, Taru Paasio ja Helena Lehtinen. Pyhäkoulu. Audio suoratoisto.
10.00 Messu Paavolan srk-kodissa. Petteri Kerko ja Marjut Sipakko. Pyhäkoulu. Kirkkokahvit ja emäntä Maija Oinosen lähtöjuhla.
9.30 Perhebrunssi ennen perhemessua Vehkojan srk-keskuksessa.
11.00 Perhemessu Vehkojan srk-keskuksessa: Esa Kokko ja Sini Usmi.
17.00 Herran käsi on voimallinen - Yhteiskristillinen ilta Vanhassa kirkossa. Jyrki Rauhala ja Johanna Rantalankila. Ekumeenisen rukousviikon tilaisuus, jossa on mukana eri seurakuntien edustajia. Musiikissa Pelastusarmeija ja KokoNainen. Yhteislauluja, säestys Helena Lehtinen. Kahvitarjoilu.

Kirkkokansaa
Hyvinkään kirkon kirkkosali.

Hyvinkään kirkko, Hämeenkatu 16

JUMALANPALVELUKSET NETISSÄ:
Hyvinkään kirkon klo 10 jumalanpalveluk-
sia voi kuunnella internetissä tietokoneella suoratoistona tästä klikkaamalla
tai kännykällä (Huom! ei toimi Lumia-puhelimella), jolloin kirjoitat osoitteeksi http://www.myradiostream.com/
hyvinkaanseurakunta

Suoratoisto tarkoittaa sitä, että
klikkaamalla ylläolevan osoitteen tietokoneen nettiselaimeen messun alussa tai kuluessa saat jumalan-
palveluksen kuulumaan suorana
(muina aikoina lähetystä ei voi kuunnella). Näin esimerkiksi laitoksissa ja sairaaloissa tai kotona ollessa sekä matkoilla voi osallistua yhteiseen messuumme. Ulkomailla asuvat ja nimikkolähettimmekin voivat näin osallistua virtuaalisesti messuumme.

INDUKTIOSILMUKAT
Induktiosilmukka on käytössä:
Hyvinkään kirkko, Vanha kirkko, Hyvinkään seurakuntakeskus (iso juhlasali), Paavolan seurakuntakoti, Vehkojan seurakuntakeskus.
Paavolassa ja Vehkojalla induktiosilmukat ovat tilassa, jossa jumalanpalveluksia järjestetään.
Induktiosilmukka ei ole käytössä: Kytäjän kirkossa eikä Martin seurakuntatalossa.

Vanha kirkko, Uudenmaankatu 13

Kytäjän kirkko, Palkkisillantie 11

Paavolan seurakuntakoti
Paavolan seurakuntakoti, Aittatie 1

Vehkojan seurakuntakeskus
Vehkojan seurakuntakeskus,
Yli-Anttilantie 3

Martin seurakuntatalo, Niittymäenraitti 4.