Tervetuloa jumalanpalveluksiin!

Jumalanpalvelusta vietetään monin muodoin. Yleisin niistä on messu, joka sisältää ehtoollisen.

Sanajumalanpalveluksessa korostuu saarna, silloin ehtoollista ei ole. Erityisjumalanpalveluksia pidetään eri teemoilla muun muassa jumalanpalvelukset koululaisille, perhekirkot ja Koko perheen Tuomas-messut.

Tervetuloa osallistumaan ja kokemaan yhteyttä Jumalaan ja kanssamatkaajiin Hyvinkään seurakunnan jumalanpalveluksissa.

Otamme mielellämme palautetta jumalanpalveluksista. Voit lähettää sen oheisella lomakkeella. Muistathan kertoa palautteessa mistä jumalanpalveluksesta on kyse.

Palaute jumalanpalveluksesta

SUNNUNTAI 30.4. – 2. pyhä pääsiäisestä. Hyvä Paimen.

Ps. 23, Jer. 23:1-4, 1. Piet. 5:1-4, Joh. 21:15-19.
Kolehti: Wycliffe Raamatunkääntäjät ry:lle.

10.00 Messu Hyvinkään kirkossa. Sydänyhdistyksen kirkkopyhä. Esa Kokko, Kosti Kallio, Minna Kurkola ja Marjut Sipakko. Kide-kuoro, johtaa Pertti Utriainen. Pyhäkoulu. Kirkkokahvit ja Sydänyhdistyksen juhla srk-keskuksessa.

10.00 Messu Paavolan srk-kodissa. Paula Kallio ja Anna Helenius. Pyhäkoulu.

18.00 Iltakirkko Vanhassa kirkossa. Lauletaan Viisikielinen -laulukirjan lauluja. Rov. Matti Korpiaho, Minna Kurkola ja Merja Telsavaara.

Kirkkokansaa
Hyvinkään kirkon kirkkosali.

Hyvinkään kirkko, Hämeenkatu 16

JUMALANPALVELUKSET NETISSÄ:
Hyvinkään kirkon klo 10 jumalanpalveluk-
sia voi kuunnella internetissä tietokoneella suoratoistona tästä klikkaamalla
tai kännykällä (Huom! ei toimi Lumia-puhelimella), jolloin kirjoitat osoitteeksi http://www.myradiostream.com/
hyvinkaanseurakunta

Suoratoisto tarkoittaa sitä, että
klikkaamalla ylläolevan osoitteen tietokoneen nettiselaimeen messun alussa tai kuluessa saat jumalan-
palveluksen kuulumaan suorana
(muina aikoina lähetystä ei voi kuunnella). Näin esimerkiksi laitoksissa ja sairaaloissa tai kotona ollessa sekä matkoilla voi osallistua yhteiseen messuumme. Ulkomailla asuvat ja nimikkolähettimmekin voivat näin osallistua virtuaalisesti messuumme.

Vanha kirkko, Uudenmaankatu 13

Kytäjän kirkko, Palkkisillantie 11

Paavolan seurakuntakoti
Paavolan seurakuntakoti, Aittatie 1

Vehkojan seurakuntakeskus
Vehkojan seurakuntakeskus,
Yli-Anttilantie 3

Martin seurakuntatalo
Martin seurakuntatalo, Niittymäenraitti 4.