Tervetuloa jumalanpalveluksiin!

Jumalanpalvelusta vietetään monin muodoin. Yleisin niistä on messu, joka sisältää ehtoollisen.

Sanajumalanpalveluksessa korostuu saarna, silloin ehtoollista ei ole. Erityisjumalanpalveluksia pidetään eri teemoilla muun muassa jumalanpalvelukset koululaisille, perhekirkot ja Koko perheen Tuomas-messut.

Tervetuloa osallistumaan ja kokemaan yhteyttä Jumalaan ja kanssamatkaajiin Hyvinkään seurakunnan jumalanpalveluksissa.

Otamme mielellämme palautetta jumalanpalveluksista. Voit lähettää sen oheisella lomakkeella. Muistathan kertoa palautteessa mistä jumalanpalveluksesta on kyse.

Palaute jumalanpalveluksesta

SUNNUNTAI 23.7. - Rakkauden laki. 7. sunnuntai helluntaista.
Ps. 28:1-2, 6-9, 1. Sam. 15:22-26, Jaak. 2:8-13, Mark. 10:17-27.
Kolehti: Hyvinkään seurakunnan ystäväseurakuntatyöhön (Joshkar-Ola, Viljandin rovastikunta.)
10.00 Messu - Sääksi 5:n konfirmaatio Hyvinkään kirkossa. Tarja Tomminen, Marjut Sipakko ja Anna-Maija Virtanen.
(Audio suoratoisto netissä: http://www.myradiostream.com/hyvinkaanseurakunta )
10.00 Messu Paavolan srk-kodissa. Petra Pohjanraito ja Minna Kurkola.
14.00 Messu - Pelli 2:n konfirmaatio Hyvinkään kirkossa. Anne Blomqvist, Marjut Sipakko ja Anna-Maija Virtanen.
18.00 Hartaus Rautatienrakentajien hautausmaalla, Sandelininkatu 13. Kosti Kallio ja Minna Kurkola.

HUOM. Pax Mariae-keskiajan Maria-laulujen konsertti Vanhassa kirkossa klo 18 on peruttu.

Kirkkokansaa
Hyvinkään kirkon kirkkosali.

Hyvinkään kirkko, Hämeenkatu 16

JUMALANPALVELUKSET NETISSÄ:
Hyvinkään kirkon klo 10 jumalanpalveluk-
sia voi kuunnella internetissä tietokoneella suoratoistona tästä klikkaamalla
tai kännykällä (Huom! ei toimi Lumia-puhelimella), jolloin kirjoitat osoitteeksi http://www.myradiostream.com/
hyvinkaanseurakunta

Suoratoisto tarkoittaa sitä, että
klikkaamalla ylläolevan osoitteen tietokoneen nettiselaimeen messun alussa tai kuluessa saat jumalan-
palveluksen kuulumaan suorana
(muina aikoina lähetystä ei voi kuunnella). Näin esimerkiksi laitoksissa ja sairaaloissa tai kotona ollessa sekä matkoilla voi osallistua yhteiseen messuumme. Ulkomailla asuvat ja nimikkolähettimmekin voivat näin osallistua virtuaalisesti messuumme.

INDUKTIOSILMUKAT
Induktiosilmukka on käytössä:
Hyvinkään kirkko, Vanha kirkko, Hyvinkään seurakuntakeskus (iso juhlasali), Paavolan seurakuntakoti, Vehkojan seurakuntakeskus.
Paavolassa ja Vehkojalla induktiosilmukat ovat tilassa, jossa jumalanpalveluksia järjestetään.
Induktiosilmukka ei ole käytössä: Kytäjän kirkko ja Martin seurakuntatalo.

Vanha kirkko, Uudenmaankatu 13

Kytäjän kirkko, Palkkisillantie 11

Paavolan seurakuntakoti
Paavolan seurakuntakoti, Aittatie 1

Vehkojan seurakuntakeskus
Vehkojan seurakuntakeskus,
Yli-Anttilantie 3

Martin seurakuntatalo
Martin seurakuntatalo, Niittymäenraitti 4.