Tervetuloa Hyvinkään seurakunnan verkkosivuille!

Verkkosivuillamme kerrotaan seurakuntamme toiminnasta ja taloudesta. Otamme mielellämme vastaan palautetta sivuista.

Hyvinkää on pohjoisella Uudellamaalla sijaitseva hallitusti kasvava radanvarsikaupunki. Pinta-ala on 336,6 neliökilometriä. Asukkaita oli vuoden 2017 alussa lähes 47000, joista Hyvinkään seurakuntaan kuului noin 33000 jäsentä.

Seurakuntamme kuuluu Espoon hiippakuntaan ja Nurmijärven rovasti-
kuntaan. Toimintamme on monipuolista ja kattaa kaikki ikäluokat.
Oman seurakuntamme tarpeiden lisäksi Hyvinkää on myös vahvana lähetysseurakuntana kantanut vastuuta ilosanoman julistamisesta
esimerkiksi lähetysjärjestöjen kautta eri puolilla maailmaa. Visiomme
on, että hengellinen elämä ja yhteys seurakuntaan vahvistuu.

Verkkopalvelustamme löydät runsaasti tietoa seurakuntamme viikoittaisesta toiminnasta. Sivuilla on myös linkkejä kirkon portaalin eri osioihin, joista löytyy uutisia, taustatietoja ja hengellisen elämän rakennusaineita. Palautetta ja kysymyksiä voi lähettää joko palautevalikosta suoraan tai lähettämällä viestiä yksittäisen työntekijän sähköpostiin. Palauteviestit toimitetaan asianomaisen työalan tai työntekijän tietoon ja selvitettäväksi. Toivomme, että löydät etsimäsi tiedon sivuiltamme.

Hyvinkään seurakunta ja nämä sivut ovat sinua varten.

Ilkka Järvinen
Nurmijärven rovastikunnan lääninrovasti