Viestintätoimisto

Seurakuntakeskus/Viestintätoimisto
Hämeenkatu 16, 05800 Hyvinkää

Viestintätoiminta on seurakunnan asiantuntija- ja palvelutehtävä, jonka tarkoituksena on edistää seurakunnan perustehtävän toteutumista viestinnän keinoin sekä tiedottaa seurakunnassa vireillä olevista asioista, niitä koskevista suunnitelmista, asioiden käsittelystä ja tehtävistä ratkaisuista.

Viestintätoimi vastaa seurakunnan yhteisöviestinnästä, Kirkonmäki-lehdestä ja seurakunnan verkkoviestinnästä.

Työntekijät:

Johtava tiedottaja
Hoitovapaalla 1.8.2018 saakka.

Vs. johtava tiedottaja
040 353 7659
- viestinnän kehittäminen, hallintotiedotus, viestintäprojektit, lehdistöpalvelu, Kirkonmäki-lehden toimitussihteeri, esitteet, julisteet, käsiohjelmat ja lehti-ilmoitukset.

Ma. tiedottaja
040 356 3254
- verkkosivujen sisällön tuottaminen ja päivittäminen, esitteet, julisteet, käsiohjelmat, viikkotiedote, lehti-ilmoitukset, Kirkonmäki-lehden tapahtumakalenteri sekä muun aineiston tuottamista.

Seurakunnan viestinnän lippulaiva on Kirkonmäki-lehti

Muita viestinnän välineitä ovat ilmoitukset paikallisissa lehdissä sekä erilaisissa mainoksissa ja esitteissä.

Sunnuntai-ilmoitus
Sunnuntain Aamupostissa julkaistaan seurakunnan viikkomainos.

Kirkonmäki-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.