Pitopalvelu

Pitopalvelu on syntynyt 1970-luvun alussa kokoontuneen kirkon lähetyspiirin aloitteesta hautajaispalveluna "lähetysemännän" johdolla muistotilaisuuksia varten. Kodeissa ei enää ollut niin suuria tiloja, ja niin entisestä työkeskuksesta järjestyi tilat ja tarjoilut talkootyönä. Siitä se on kehittynyt nykyiseen laajuuteensa pääemännän johdossa.

• LOUNASPÖYTÄ ON AVOINNA KOKO KESÄN maanantaista perjantaihin klo 10.30-13.30 hintaan 9,80 euroa.
  • Tasokas kotiruoka ja kahvitarjoilu oman keittiön tuottein
  • Rauhallinen ja viihtyisä paikka muistotilaisuuksille, kaste- ja häätilaisuuksille, merkkipäivien viettoon
  • Monipuoliset ruokailu-, koulutus- ja kokoustilat AV-välineineen (kolme salia 40-120 hengelle)
  • Tilavat aula- ja saniteettitilat
  • Työssä mukana sekä vapaaehtoisia että palkattuja emäntiä ja tarjoilijoita
  • Tiedustelut ja varaukset pääemäntä Anne Silván p. 040 8050 240 tai
  • Osoite: Hämeenkatu 16 (seurakuntakeskus, 2. krs)

PITOPALVELUN RUOKALISTA VIIKOLLE 34

Arkilounaan voit nauttia maanantaista perjantaihin klo 10.30 - 13.30 seurakuntakeskuksessa, Hämeenkatu 16.
Voit myös halutessasi viedä lounaan kotiisi.

Muutokset ruokalistaan ovat mahdollisia. Otamme mielellämme vastaan toiveita ja palautetta

PITOPALVELUN TUOTEHINNASTO 2017

Pitopalvelun tuotteita