Seurakuntatyö

Toimintaa ja palveluja kaikenikäisille.

Seurakunta kokoaa jäseniään yhteen monenlaisella toiminnalla. Kaikille ikäryhmille ja erilaisissa elämäntilanteissa oleville löytyy oma paikka osallistua. Jumalanpalvelus on keskeinen kaikkia kokoava tilaisuus, jossa voidaan kokea yhteyttä ja saada rakennusaineita jokapäiväiseen elämään. Seurakuntatyö kattaa laajan alueen, voit tutustua seurakuntamme työalojen tarjontaan alla olevista valikoista.

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksen aineksia ovat ehtoollinen, Raamatun lukeminen, saarna ja yhteiset rukoukset. Tärkeää on myos yhteinen laulu ja muu kirkkomusiikki. Papin ja kanttorin lisaksi jumalanpalvelusten toteuttamiseen voivat osallistua seurakuntalaiset.

Tilaa sähköpostikirjeitä