Hyvinkään seurakunnan aluetyö

Seurakunnan aluetyötä tehdään siksi, että ihmiset saavat omalla alueellaan osallistua toimintaan, eikä heidän tarvitse tulla sitä varten keskustaan. Jokaisen alueen erityislaatu ja tarpeet otetaan huomioon myös yhteisessä suunnittelussa.

Seurakunnan aluetyöstä vastaavat aluetyön yhteistyötoimikunta ja viisi alueneuvostoa. Aluetyötä suunnittelee, toteuttaa ja kehittää yhteistyötoimikunta. Kukin alueneuvosto suunnittelee, toteuttaa ja kehittää seurakunnallista toimintaa alueellaan.

Aluetyö haluaa toteuttaa kokonaiskirkon strategiaa läsnäolon kirkkona, resurssoida työtä järkevästi eri alueilla, toimia yhteistyöelimenä sekä linkkinä alueiden ja työalojen välillä.

Oheisista linkeistä pääset eri alueiden sivuille:

Paavolan aluetyö

Vehkojan aluetyö

Kytäjän aluetyö

Kaukasten aluetyö

Martin aluetyö

Pastori Anne Blomqvist
Pastori Anne Blomqvist vastaa seurakunnan aluetyöstä.

Yhteydenotot:

Tervetuloa mukaan lähialueesi toimintaan ja tapahtumiin!