Kaukasten aluetyö

Kaukasten palvelutalo

(Rajapellontie 1)

Kaukasten aluetyön toimintaan kuuluu Ahdenkallio, Ylentola, Ridasjärvi, Kaukas, Myllykylä, Uusikylä ja Palopuro. Toimimme yhteistyössä kyläyhdistysten kanssa.

Alueilla järjestetään seuroja ja laulutilaisuuksia. Seurakunta vierailee säännöllisesti Ridasjärvellä Oljamikodissa. Alueneuvosto suunnittelee aluepapin kanssa alueiden toimintaa.

Alueen nimi tulee Kaukasten palvelutalosta, joka on Hyvinkään seurakunnan toimitila. Kaukasten palvelutalon seurakunta omistaa yhdessä kaupungin kanssa. Palvelutalossa toimii päiväkoti ja seurakunnan iltapäiväkerho.
Kaukasten palvelutalolla järjestetään messu kolme kertaa keväällä ja kolme kertaa syksyllä.

Alueneuvoston puheenjohtaja: Eija Koski-Sipilä p. 0400 680536
Aluepappi: Anne Blomqvist p. 040 5888 048

Kaukasten alueneuvosto:
Eija Koski-Sipilä, pj (Varajäsen Tuula Vanhatalo)
Viljo Halmela (Jussi Tilus)
Taisto Heimonen (Antero Latostenmaa)
Ulla Juva (Merja Juva)
Hellä Parikka (Merja Hokkanen)
Anja Tetri (Tuula Tetri)
Juhani Tuina (Matti Nummela)

Kaukasten palvelutalo, os. Rajapellontie 1

Pastori Anne Blomqvist
Pastori Anne Blomqvist vastaa Kaukasten aluetyöstä.

Yhteydenotot:

040 588 8048