Martin aluetyö

Martin seurakuntatalo

(Niittymäenraitti 4)

Martin seurakuntatalo vihittiin alueen toimitilaksi 19.8.2004.

Seurakuntatalo sijaitsee Martintalon ja Martin päiväkodin välissä. Lasten päiväkerhot, koululaisten iltapäivätoiminta ja erilaiset kerhot toimivat siinä.

Seurakuntatalossa voidaan järjestää myös kirkollisia toimituksia sekä erilaisia perhejuhlia.

Tervetuloa raamattupiiriin Martin srk-talolle torstaisin klo 18. Piiri kokoontuu joka torstai sakastissa. Vetäjinä toimivat vuorotellen pastori Merja Telsavaara ja alueneuvoston jäsen Helka Muhonen. Tutkimme yhdessä mitä Raamatun tekstit meille kertovat ja voimme myös pohtia, mitä Raamatun sanoma merkitsee sinulle juuri tällä hetkellä.

Avoin rukouspiiri tiistaisin klo 8.30-10. Tervetuloa hetkeksi tai koko ajaksi! Rukouspiirin vetäjänä Helka Muhonen.
Esirukouspyyntöjä voi jättää Martin srk-talon aulassa olevaan laatikkoon tai soittamalla tai tekstiviestillä numeroon 040 724 3122.

Martin alueen toimintaa suunnittelee Martin alueneuvosto, jonka puheenjohtajana toimii Mika Viitanen ja sihteerinä aluepappi Merja Telsavaara.

Martin alueneuvosto:
Mika Viitanen, pj (Varajäsen Juha Peippo)
Merja Juva (Mervi Huotari)
Heikki Kölhi (Ossi-Pekka Ollikainen)
Virva  Letto (Raija Kuosmanen)
Helka Muhonen (Pirjo Hyövälti)
Joonas Salmi (Leena Vilkka)
Markku Vainikainen (Kari Kuosmanen)

Martin seurakuntatalo

Päiväkerholaisia.

Pastori Merja Telsavaara vastaa Martin aluetyöstä.

Yhteydenotot:
Merja Telsavaara p. 040 3569 078,