Vehkojan aluetyö

Vehkojan seurakuntakeskus

(Yli-Anttilantie 3)

Vehkojan aluetyö toimii Hyvinkään länsiosassa Vehkojan alueella, jossa on 4000 asukasta. Toiminnan keskipisteenä on vuonna 1981 valmistunut Vehkojan seurakuntakeskus.

Seurakuntakeskuksessa tapahtuu viikolla ja viikonloppuna runsaasti. Lasten päiväkerhot, kaikille avoin Torstaitovi ja erilaiset liikunta- ja harrasteryhmät toimivat seurakuntakeskuksen tiloissa.

Vehkojalla pidetään jumalanpalvelus kuukauden 1. ja 3. sunnuntaina klo 12 ja lisäksi järjestetään erilaisia konsertteja ja yleisötilaisuuksia.

Seurakuntakeskuksen kirkkotilassa voidaan järjestää myös vihkimisiä ja kasteita ja keskuksen muita tiloja voi vuokrata erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

Vehkojan alueen toimintaa suunnittelee alueneuvosto, jonka puheenjohtajana toimii Anita Myllymäki ja sihteerinä aluepappi Esa Kokko.

Vehkojan alueneuvosto:
Anita Myllymäki, pj  (varajäsen Marjo Rantanen)
Jouko Jokinen (Lea Romppanen)
Salme Laitinen (Kaisa Lanttola)
Pauli Natunen (Tuomo Utriainen)
Annaleena Pakkanen (Mirva Jääskeläinen)
Aino Tenkula-Nieminen (Tellervo Saari)
Kari Vierimaa (Seppo Söderholm)

Vehkojan seurakuntakeskus

Pastori Esa Kokko vastaa Vehkojan aluetyöstä.

Yhteydenotot:

Messu joka kuukauden 1. ja 3. sunnuntai klo 12