Lähetys

Kristuksen kirkko noudattaa Jeesuksen Kristuksen lähetyskäskyä (esim. Matt 28:18-20). Lähetystyössä tarvitaan sekä lähettäjiä että lähettejä. Evankeliumin julistus ja palvelu ovat saumattomasti yhtä.

Lähetystyön toimintamuotoja ovat mm. lähetystyön juhlat,  nimikkolähettien tapaamiset, konsertit, myyjäiset, pitopalvelun toiminta ja vierailut mm. kouluissa.

Lähetyksen toimintaryhmistä löydät oman paikkasi

Hanna-piirissä tutustutaan eri maiden naisten elämään. Piiri kokoontuu kerran kuukaudessa.
Kä-te-vä -piirissä (Kädet tekevät lähetystyön hyväksi) ei tarvitse olla kätevä, vaikka siellä tehdäänkin lähetystyön hyväksi erilaisia tuotteita. Piiri kokoontuu kahden viikon välein.
Miesten lähetystoimintapiste kokoontuu kuukausittain lähetystyöhön liittyvien kiinnostavien aiheiden äärelle.
Tikkusormet on miesten puutyöpiiri, joka kokoontuu viikottain.
Vanhan kirkon lähetyspiiri kokoontuu kahden viikon välein päiväsaikaan.
Seuraa Aamupostin ilmoittelua. Sieltä löydät kokoontumisajat ja -paikat.

Etsitkö omaa paikkaasi? Vapaaehtoisia aina tarvitaan, kurkkaapa vapaaehtoistyo.fi. Mikäli Sinulla on uusi idea lähetystyön eteenpäin viemiseksi, älä epäröi kertoa siitä! Yhteystiedot ovat sivun lopussa.

Liity lähetysrenkaaseen

Lähetysrenkaan jäsenet saavat "Maailman kyliltä" -lähetystyön ajankohtaiskirjeen, jossa on  tietoa tulevista tapahtumista, lähettien kirjeitä ja heidän antamiaan rukousaiheita.

Osa nimikkoläheteistä on antanut luvan laittaa lähettikirjeensä seurakunnan lähetystyön nettisivuille. Lähettien kirjeet ovat pdf-tiedostoina. Lukemiseen tarvitset Adobe reader-ohjelman. Mikäli Sinulla ei ole ko. ohjelmaa, lataa se tästä (ilmainen).

Maailman kyliltä - lähetysrengaskirjeen saa kuka tahansa halukas liittymällä renkaan jäseneksi. Jäsenyys on ilmainen. Kirjeen voi saada joko sähköisesti tai postitse.  Mikäli haluat liittyä lähetysrenkaaseen, ota yhteyttä .

Lahjoita lähetystyölle

Voit tukea lähetystyötä maksamalla Hyvinkään seurakunnalle haluamasi summan.
Hyvinkään seurakunnan maksuosoite on:
Tilinumero: FI13 1586 3000 0200 28
BIC: NDEAFIHH Nordea pankki Suomi
Merkitsethän tiedonantoon: seuraavasti: Lahjani lähetystyölle!
Kiitos lahjoituksestasi!

Yhteyshenkilöt:

lähetyssihteeri
puh. 040 757 1973

lähetyspappi

Maailman uskontotilanne 2016 (päivitetty 27.10.2016)

Suomen kirkko on sopinut, että kirkon viralliset lähetysjärjestöt hoitavat käytännön työn: lähettien hankinnan, koulutuksen, palkat ja rahaliikenteen.

Hyvinkään seurakunnalla on nimikkosopimukset kaikkien suomenkielisten kirkon lähetysjärjestöjen kanssa

Kirkon lähetysjärjestöt:

Evankelisluterilainen lähetysyhdistys Kylväjä