Tekstin koko

Raamattulähetystyö
Intiassa ja Thaimaassa

Lähetysjärjestö: Suomen Pipliaseura (SPS)

Raamattulähetys toimii monissa maissa, joihin ei voi lähettää työntekijöitä.

Intiassa on noin 1,3 mrd. ja Thaimaassa noin 60 milj. asukasta. Raamattua käännetään uusille kielille (nyt jo yli 2000). Raamattuja ja raamattulehtisiä levitetään eri lähetysjärjestöjen työn kautta.

Myös lukutaidon ylläpitämiseksi luodaan helposti luettavaa kristillistä kirjallisuutta.

Katso Sana tuli lihaksi-video, joka kertoo Raamatunkäännöstyöstä.

Suomen Pipliaseura tiedottaa:  

"Intian monikulttuurisessa ja –kielisessä maassa Intian Pipliaseura on julkaissut Raamatun tai osan Raamatusta yli 170 kielelle. Tavoitteena on saada myös lapsille Jumalan sanaa mahdollisimman monella kielellä ja eri ikäkausia parhaiten palvelevassa muodossa. Lastenraamattu kiinnostaa myös aikuisia, joiden lukutaito on vajavainen. Nämä aikuiset eivät pysty lukemaan koko Raamattua, vaikka se olisikin heidän saatavillaan.

Kristilliset oppilaitokset ja osittain kirkolliset yhteisöt avaavat jatkuvasti uusia kouluja maaseudulla ja näin tekevät mahdolliseksi lasten lukemaan ja kirjoittamaan oppimisen heidän omalla kielellään.

Lastenraamattu on erinomainen väline tuhansille opettajille yhtä hyvin kuin pyhäkouluopettajille, jotka välittävät lapsille kristillistä sanomaa. Seurakuntien johtajat maaseudulla, heimoyhteisöissä ja kaupungeissa kertovat Lastenraamatun olevan erittäin tarkoituksenmukainen työkalu seurakuntien oman lähetystehtävän hoitamisessa, opetus- ja kasvatustyössä." Satu Toukkari.

Lue Intiassa tehtävästä raamatunkäännöstyöstä.

Hyvinkään Seurakunta | PL 29 (Hämeenkatu 16), 05801 Hyvinkää | puh. 040 8050 200 |