Perheet

Lisää sisältöHyvinkään seurakunnan perhetyön tarkoitus on tukea lapsiperheitä ja parisuhdetta elämän arjessa. Tavoitteena on antaa perheille mahdollisuus yhdessäoloon ja lepoon työntäyteisen arjen keskellä.

Sen lisäksi haluamme tarjota parisuhteelle rakennusaineita. Onhan isän ja äidin välinen suhde se tukilanka, jonka varassa myös lasten hyvinvointi lepää.

Hyvinkään seurakunnan perhetyön johtoajatuksena on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan luo lujan pohjan myös lähimmille ihmissuhteillemme antaen mallin anteeksiantamisesta ja vahvistaen toivoamme vaikeina aikoina. Perhettä yhdistävä rakkaus on aina heijastusta Jumalan rakkaudesta. Perheen yhteisen hartauselämän tukeminen on tämän vuoksi myös oleellinen osa perhetyötä.

Perhevalmennuksen info ensimmäistä lastaan odottaville Hyvinkään seurakunnan seurakuntakeskuksessa, (pieni juhlasali, Hämeenkatu 16).
17.1. ja 25.4.2019

Lisätietoja: pastori Merja Telsavaara, 040 356 9078,