Perheneuvonta

Perheasiain neuvottelukeskus on Hyvinkään ja Riihimäen seurakuntien ylläpitämä ja se tarjoaa keskusteluapua näiden kaupunkien ja ympäristökuntien asukkaille.
Elämä on matka, jonka kulkeminen voi olla joskus vaikeaa. Perheasiain neuvottelukeskus voi olla oikea paikka sinulle, jolla on vaikeuksia ihmissuhteissasi, parisuhteessasi, perheessäsi tai elämäntilanteessasi.

Voit varata ajan etukäteen ja tulla neuvotteluun yksin, yhdessä puolisosi tai perheesi kanssa. Keskustelemme kanssasi luottamuksella ja maksutta. Voimme yhdessä etsiä erilaisia mahdollisuuksia tai vaihtoehtoja elämäntilanteessasi. Itse kuitenkin päätät omista asioistasi.

Hyvinkään toimipiste Helenenkatu 32-34.

Pappilan toiminta siirtyy muihin toimitiloihin Pappilan (Pappilankatu 14) lattiaremontin vuoksi.
Perheneuvonta muuttaa Helenkadun kerrostalon kahteen tyhjään asuntoon (asunnot A1 ja B15). Muutto alkaa viikolla 3.
Pappilan remontti valmistuu syksyllä 2018.

Riihimäen toimipiste
Temppelikatu 9 B