Perheneuvonta

Perheasiain neuvottelukeskus on Hyvinkään ja Riihimäen seurakuntien ylläpitämä ja se tarjoaa keskusteluapua näiden kaupunkien ja ympäristökuntien asukkaille.
Elämä on matka, jonka kulkeminen voi olla joskus vaikeaa. Perheasiain neuvottelukeskus voi olla oikea paikka sinulle, jolla on vaikeuksia ihmissuhteissasi, parisuhteessasi, perheessäsi tai elämäntilanteessasi.

Voit varata ajan etukäteen ja tulla neuvotteluun yksin, yhdessä puolisosi tai perheesi kanssa. Keskustelemme kanssasi luottamuksella ja maksutta. Voimme yhdessä etsiä erilaisia mahdollisuuksia tai vaihtoehtoja elämäntilanteessasi. Itse kuitenkin päätät omista asioistasi.

Hyvinkään toimipiste Helenenkatu 32-34.

Pappilan toiminta siirtyy muihin toimitiloihin Pappilan (Pappilankatu 14) lattiaremontin vuoksi.
Perheneuvonta muuttaa Helenkadun kerrostalon kahteen tyhjään asuntoon (asunnot A1 ja B15). Muutto alkaa viikolla 3.

Riihimäen toimipiste
Temppelikatu 9 B

Yhteinen ajanvaraus
ma-to 9-11

Yhteydenotto pyynnön voi myös jättää sähköpostitse

Lisätietoja kirkon perheneuvonnasta saat tästä

Tunnekeskeinen parisuhdekurssi

Riihimäen seurakunnan
tiloissa, Temppelikatu 9 A
kolmena maanantaina (klo 17-19) ja
kahtena lauantaipäivänä (klo 11.30-17).
Kurssipäivät ovat:
ma 17.9.; ma 24.9; ma 1.10 ja
la 22.9. sekä la 6.10.2018.

Kaipaatko lisää ymmärrystä, yhteyttä ja läheisyyttä parisuhteeseesi? Ilmoittaudu kumppanisi kanssa parisuhdekurssille! Kurssi järjestetään syys-lokakuussa Riihimäellä, kurssi on avoin Hyvinkään, Riihimäen, Hausjärven ja Lopen asukkaille. Lisätietoja oheisessa esitteessä. Esite TÄSTÄ. Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse tai puhelimitse:
ilse-maj.ruohonen (at) evl.fi, puh.050 527 4838.
Haastattelut järjestetään viikoilla 35-37.