Hei vuonna 2003 syntynyt nuori!

rippikouluun alkaa 2.10.

Tervetuloa rippikouluun. Rippikoulu on Elämän koulu, jossa sinulla oiva paikka ja aika kysellä ihmiselämän suuria kysymyksiä. Riparilla mietitään kasvamista, rakkautta, kuolemaa, kärsimystä, ystävyyttä ja kaikkea tärkeää. Ja mikä parasta: riparilla tuo kaikki pohdiskelu tehdään mitä hauskimmalla tavalla ja mitä parhaimmassa seurassa! Riparilla opiskellaan, lauletaan, leikitään ja pelataan. Välilä nauretaan, välillä hiljennytään. Mietitään elämän tarkoitusta ja omaa suhdetta Jumalaan. Riparilla tapaat uusia ihmisiä ja opit tuntemaan myös omaa seurakuntaasi paremmin.

Lue lisää rippikoulusta

Katso ESITTELYVIDEOT Rippikoululeirikohteista:

Sääksi

Purjehdus

Siikaniemi

Riiho

Nurmo

Pelli

Joutsa

Käy tutustumassa myös Betskun youtube-sivustolle BetskuHyvinkaa, josta löytyvät leiriesittelyt keskitetysti sekä muita mukavia videoita seurakunnan nuorisotyöstä.

Tervetuloa rippikouluun!