Raamattu- ja rukouspiirit

Tervetuloa mukaan eri puolilla Hyvinkäätä kokoontuviin Raamattu- ja rukouspiireihin!

MAANANTAISIN
- klo 18 Avoin Raamattupiiri Paavolan seurakuntakodissa, Aittatie 1, Jaakko Uronen (joka toinen viikko).
- klo 18.30 Israel-Raamattu- ja rukouspiiri srk-keskuksen juhlasalissa Hämeenkatu 16 (joka toinen viikko).

TIISTAISIN
- klo 8.30 Avoin rukouspiiri Martin seurakuntatalossa,
Niittymäenraitti 4, Helka Muhonen.

KESKIVIIKKOISIN
- klo 05.45 Avoin rukouspiiri Vanhassa kirkossa.
- klo 16.30 Nuorten Raamis Betaniassa, Helenenkatu 15.

TORSTAISIN
- klo 18.00 Avoin Raamattupiiri Martin seurakuntatalossa, Niittymäenraitti 4.
-klo 18.30 Tuomas- Raamattupiiri Vehkojan seurakuntakeskuksessa,
Yli-Anttilantie 3.
- klo 18.30 Ruutpiiri Vehkojan seurakuntakeskuksen piharakennuksessa, Yli-Anttilantie 3.

PERJANTAISIN

- klo 11 Raamattupiiri seurakuntakeskuksessa, Hämeenkatu 16, Esa Kokko.
- klo 13 Raamattupiiri Vanhassa kirkossa, Uudenmaankatu 13, Esa Kokko.
- klo 18 Avoin rukouspiiri srk-keskuksen kappelissa, Hämeenkatu 16

Rukous liikuttaa kättä, joka liikuttaa maailmaa!

Rukouksesta on sanottu, että se liikuttaa kättä joka liikuttaa maailmaa. Jumala on asettanut rukouksen yhteydenpito-
muodoksi, jolla voimme lähestyä Häntä. Rukous voi olla kiitosta ja ylistystä Jumalan meitä kohtaan osoittamasta hyvyydestä. Se voi
olla myös avunpyyntöä ja huutoa suuressa hädässä. Rukous voi lisäksi olla sanatonta hiljaisuutta tai mietiskelyä Jumalan suuruuden edessä.

Olipa tilanteemme millainen tahansa, meillä on aina esteetön pääsy Jumalan luo rukouksen kautta. Hänellä on vastaanottoaika 24 tuntia vuorokaudessa jokaisena elämämme päivänä. Rukouksiimme vastaus voi olla kyllä, ei tai ei vielä. Kaikissa tapauksissa saamme luottaa siihen, että rukouksemme kuullaan ja niihin vastataan aikanaan, tavalla tai toisella. Joskus voi kulua pitkäkin aika ennenkuin itse oivallamme; rukouksiini on vastattu.