Avoimet työpaikat

Kesätyöt hautausmailla

Koululaisten ja opiskelijoiden haku kesätöihin hautausmaille on käynnistynyt. Haku jatkuu 27.3.2020 asti. Töihin otetaan kahdessa jaksossa: ensimmäinen jakso on 1.6.-3.7. ja toinen jakso on 5.7.-7.8.2020. Työpaikkana on Puolimatkan tai Rauhannummen hautausmaa. Työsuojelumääräysten vuoksi hakijan tulee olla 16 vuotta täyttänyt ennen työsuhteen alkua. Työn on vaihtelevaa ulkotyötä ja työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa.

Hakemukset tulee palauttaa viimeistään 27.3.2020. Palautusosoitteet löytyvät hakulomakkeesta.

Hakulomake hautausmaiden kesätöihin 2020

Ravitsemustyöntekijä

Hyvinkään seurakunnan Sääksin leirikeskukseen haetaan kahta ravitsemustyöntekijää.
Toinen ajalle 4.5. – 31.8.2020 ja toinen 1.6. - 31.8.2020.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai käytännön ammattitehtävissä hankittu kokemus ja hygieniapassi. Tehtävän hoito edellyttää soveltuvuutta työskentelemään erilaisissa keittiötehtävissä, hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Työpäiviä on myös viikonloppuisin.

Tehtävän palkkaus on kirkon palkkausjärjestelmän mukainen. Tehtävään valitun on ennen palvelussuhteen alkamista toimitettava vähintään salmonellanäyte sekä hygieniapassitodistus. Lisätietoja antaa pääemäntä Anne Silvan, p. 040 8050 240, anne.silvan@evl.fi.

Hakemusten tulee olla perillä 29.3. mennessä osoitteella anne.silvan@evl.fi tai postitse Hyvinkään seurakunta, Anne Silvan, PL 29, 05801 Hyvinkää. Kuoreen merkintä ”ravitsemustyöntekijä”.