Ekumeenisen Vastuuviikon ja rukouspäivän rukoushetki

Hyvinkään kirkko

Tule kuuntelemaan Vastuuviikon Ihmisoikeuskelloja ja rukoilemaan Rauhan, ihmisoikeuksien ja kansainvälisen vastuun puolesta!

Ekumeenisen Vastuuviikon ja Rauhan, ihmisoikeuksien ja kansainvälisen vastuun rukouspäivän rukoushetki kirkossa. Klo 17.00 osallistutaan valtakunnalliseen Vastuuviikon tempaukseen soittamalla Ihmisoikeuskelloja Kirkonmäellä, sen jälkeen siirrytään kirkkoon rukoushetkeen jossa puhetta Vastuuviikon teemasta Ihmisoikeuspuolustajat. Mukana Antti Kurkola, Päivi Lammela ja ihmisoikeusaktivisti Anna-Leena Klemetti-Falenius ja Ihmisoikeus- ja ilmastoaktivisti Aino Falenius.

Yhteiskuntatyö (uudet hyvinkääläiset)

”Kun on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa.” Jumalaan saa luottaa ja turvata elämän kaikissa vaiheissa, kaikissa tilanteissa. Jumalan kädet kantavat.

Monikulttuurisuustyö, kansainvälinen diakonia

Paavolan seurakuntakoti