Reino Nordin - Meidän valo

Reino Nordin - Meidän valo Hyvinkään kirkko

Liput alk. 32,00€. Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot www.warnermusiclive.fi.

Meidän valo -kiertueella kuullaan akustisempia versioita Reinon hittibiiseistä sekä muutamia joulunajan klassikoita. Kirkkokiertue on Reinon mielestä täydellinen tapa tuoda musiikki lähemmäs kuulijoita: kaikki eivät pääse tai halua tulla klubeille tai festivaaleille, mutta kaikenikäiset voivat tulla kirkkoon.

-Kirkossa konsertoiminen on minulle uusi aluevaltaus, ja senkin vuoksi kiertue tulee varmasti olemaan mieleenpainuva. Kirkko on puhdas ja välitön paikka yhdistää ihmiset ja musiikki. Siellä laulut tulevat myös esiin eri tavalla. Mukaan tulee iso liveorkesteri jousineen, joten sovitusten lisäksi myös kokoonpano tulee olemaan hyvin erilainen kuin normaalisti. Odotan kiertuetta suurella innolla, Reino jatkaa.

Vanha kirkko

Yhteiskristillinen joulujuhla

Tule mukaan yhteiseen joulujuhlaan!

Hyvinkään kirkko

Ninni Poijärvi ja Tommi Kalenius - Joulu

Liput ovelta tai ennakkoon ticketmaster.fi

Muu tila-seurakunnan ulkopuolinen tila

Pappien ja kanttoreiden joululauluhetki Willanaukion lavalla

Hyvinkään seurakunnan papit ja kanttorit tuovat laulaen jouluiloa Willanaukion lavalla kauppakeskus Willassa.
Tervetuloa!