Masumuskari

Masumuskari Lasten kammari

Hetkiä vauvavatsan kanssa masumuskarissa! Masumuskari kokoontuu myös syyslomalla!

Masumuskarissa lauletaan, kuunnellaan musiikkia, maalataan, kirjoitetaan, rentoudutaan ja keskitytään ihmettelemään vatsassa kasvavaa ihmettä. Tarjolla pientä purtavaa ja aikaa keskustella muiden odottajien kanssa.

Masumuskarin tavoitteena on vahvistaa äidin ja tulevan vauvan vuorovaikutussuhteen syntyä sekä lisätä mielihyvän ja turvallisuuden tunnetta. Aiempaa musiikillista osaamista ei edellytetä. Masumuskari on tarkoitettu äideille raskauden puolivälistä eteenpäin.

Masumuskari koostuu kuudesta erillisestä kerrasta. Voit osallistua sinulle ja vatsallesi sopivana ajankohtana. Kumppani/tukihenkilö on tervetullut mukaan. Ryhmässä ei lastenhoitoa.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Lauralle 26.8. alkaen numeroon 040 805 0333.

Martin seurakuntatalo

Pikkuväen joulukirkko

Vehkojan seurakuntakeskus

Diakonian käsityökerho Vehkojalla

Käsitöitä yhteiseen hyvään!

Vanha kirkko

Yhteiskristillinen joulujuhla

Tule mukaan yhteiseen joulujuhlaan!