Risti talon katolla, sininen taivas

Kohti-messu

Mikä on Kohti-messu?

Kohti-messut ovat kohtaamisia ihmisen ja Jumalan kanssa. Ne ovat ehtoollisjumalanpalveluksia, joissa musiikilla ja rukouksella on tärkeä rooli.

Kohti-messuja vietetään syys- ja kevätkaudella Hyvinkään kirkossa sunnuntaisin alkaen klo 17 noin kerran kuukaudessa. Kohti-messun toteuttamisessa vapaaehtoisilla on tärkeä rooli. Ilta alkaa tarjoilulla klo 16.30, messu alkaa klo 17. Pyhäkoulu, rukouspalvelua. Yhdessäoloa. Seurakuntalaisen sana.

Kohti-messun kolehti kerätään lähetystyölle

Kohti-messun kolehti menee lähetystyön hyväksi. Messuun saa tuoda kolehdiksi myös kuivaelintarvikkeita, kuten kahvia, makaroonia, riisiä, hiutaleita ja erilaisia säilykkeitä. Seurakunnan diakoniatyö jakaa elintarvikkeet hyvinkääläisille diakonian asiakkaille.

Tilaa Kohti-messun musiikin uutiskirje

Kohti-messussa musiikilla on keskeinen rooli. Musiikki toteutetaan vapaaehtoisvoimin esilauluryhmän ja soittajien kanssa. Laulut ovat pääosin Viisikielinen -laulukirjasta. Joukossa on niin herkkiä ja hartaita kuin menevämpiäkin lauluja. Kohti-messun ”musacornerissa” musisoidaan matalalla kynnyksellä ja suurella sydämellä. Yhdessä tekemisen ilo näkyy ja kuuluu!

Jos palvelutehtävä musiikkiryhmässä kiinnostaa, tilaa tästä ”kohti-messun musiikin uutiskirje”, niin saat sähköpostiisi tiedon seuraavan messun lauluista noin kahta viikkoa ennen tapahtumaa. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään. Etukäteen ilmoittautumista ei tarvita, tule mukaan!

Ole hyvä ja täytä alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi liittyäksesi Kohti-messun musiikin uutiskirjeen tilaajaksi.

Musiikkityöntekijä

Walo-kuoro, Muskarikirkot, Kouluyhteistyö

Olen musiikkityöntekijä ja toimin hyvin laaja-alaisesti yhteistyössä eri työmuotojen kanssa. Johdan työnimellä "messukuoro" olevaa kuoroa ja bändiä.

Mottoni on : Kaikki käy paitsi pienet kengät.

Kappalainen

Julistuksen vastuukappalainen, Jumalanpalvelukset, lähetystyö ja aluetyön koordinointi

Pappina kutsumukseni on palvella ihmisiä Jumalan sanalla ja sakramenteilla. Toisin sanoen kertoa hyvää sanomaa Kristuksesta ja jakaa hänen lahjojaan. Tehtäviin valmistautuessa huomaan usein rukoilevani psalmin sanoin: ”Herra, avaa minun huuleni, niin suuni julistaa sinun kunniaasi”. Tärkeäksi koen kohtaamisen ja kuuntelemisen ja Raamatun kehotuksen iloita iloitsevien kanssa ja itkeä itkevien kanssa.