Kristillisen materiaalin tuottaminen
Intiassa ja Thaimaassa

Lähetysjärjestö: Suomen Pipliaseura

Useimmissa maissa, jossa pääuskonto on eri kuin kristinusko, kristittyjen tilanne voi olla tukala. Eri maiden kirkot ja kristilliset järjestöt toimivat kunkin maan hallituksen antamien rajojen puitteissa. Haluamme täällä Suomessa tukea paikallisia seurakuntia ja yhteistyöjärjestöjä eri puolella maailmaa huomioiden siten ettei paikallisten kristittyjen asema hankaloituisi.

Intiassa on noin 1,3 mrd. ja Thaimaassa noin 60 milj. asukasta. Intian Pipliaseuran jäseniä ovat Intian keskeiset kirkot ja sitä hallinnoi paikalliset. 

Pipliaseurojen työ on kristittyjen identiteetin tukemista esimerkiksi kristillisten materiaalien jakamista maissa, joissa kristittyjen asema on haasteellinen. 

Lue Intiasta tehtävästä työstä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Lue Thaimaassa tehtävästä työstä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

 

Ota yhteyttä

Lähetyssihteeri

Lempivirsi: ”Taas uudet sukupolvet lapsineen oppivat ”Isä meidän” sanomaan. He sovituksen lahjan löytävät ja käyvät Vapahtajan askeliin” (virsi 472:2)

Toimin lähetyssihteerinä.  Työni helposti mielletään postitushommiin ja toki niitäkin teen – tosin olemattomassa mittakaavassa. 

Kerron mielelläni eri puolella maailmaa tehtävästä lähetystyöstä useille ikäryhmille päiväkerholaisista senioreihin.  Lähetystyön tiimoilta järjestän/organisoin erilaisia tapahtumia, kuten esim. myyjäisiä. 

Kappalainen

Julistuksen vastuukappalainen, Jumalanpalvelukset, lähetystyö ja aluetyön koordinointi

Pappina kutsumukseni on palvella ihmisiä Jumalan sanalla ja sakramenteilla. Toisin sanoen kertoa hyvää sanomaa Kristuksesta ja jakaa hänen lahjojaan. Tehtäviin valmistautuessa huomaan usein rukoilevani psalmin sanoin: ”Herra, avaa minun huuleni, niin suuni julistaa sinun kunniaasi”. Tärkeäksi koen kohtaamisen ja kuuntelemisen ja Raamatun kehotuksen iloita iloitsevien kanssa ja itkeä itkevien kanssa.