Intia, taloja joen varrella.

Kristillisen materiaalin tuottaminen
Intiassa ja Thaimaassa

Lähetysjärjestö: Suomen Pipliaseura

Useimmissa maissa, jossa pääuskonto on eri kuin kristinusko, kristittyjen tilanne voi olla tukala. Eri maiden kirkot ja kristilliset järjestöt toimivat kunkin maan hallituksen antamien rajojen puitteissa. Haluamme täällä Suomessa tukea paikallisia seurakuntia ja yhteistyöjärjestöjä eri puolella maailmaa huomioiden siten ettei paikallisten kristittyjen asema hankaloituisi.

Intiassa on noin 1,3 mrd. ja Thaimaassa noin 60 milj. asukasta. Intian Pipliaseuran jäseniä ovat Intian keskeiset kirkot ja sitä hallinnoi paikalliset. 

Pipliaseurojen työ on kristittyjen identiteetin tukemista esimerkiksi kristillisten materiaalien jakamista maissa, joissa kristittyjen asema on haasteellinen. '

Lue Intiasta tehtävästä työstä.

Lue kuulumisia Intiasta 2024


Lue Thaimaassa tehtävästä työstä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

 

Thaimaan kartta, vasemmalla puolella Intia
Kartat, lähde Google maps

Ota yhteyttä

Lähetyssihteeri

”Taas uudet sukupolvet lapsineen oppivat ”Isä meidän” sanomaan. He sovituksen lahjan löytävät ja käyvät Vapahtajan askeliin” (virsi 472:2)

Toimin lähetyssihteerinä.Työni helposti mielletään postitushommiin ja toki niitäkin teen – tosin olemattomassa mittakaavassa. 

Kerron mielelläni eri puolella maailmaa tehtävästä lähetystyöstä useille ikäryhmille päiväkerholaisista senioreihin.  Lähetystyön tiimoilta järjestän erilaisia tapahtumia, retkiä ja lähetysmyyjäisiä.  Hyvinkäällä on kaksi lähetystyön toimintaryhmää KäTeVät, jotka tekevät käsitöitä ja Tikkusormet, jotka tekevät puutöitä. 

Lähetyssihteerin työn lisäksi toimin työsuojeluvaltuutettuna.